Imagini live
Logo Restaurant & Terasa À Propos

Restaurant & Terasa À Propos

Savurează un meniu gourmet la dejun sau cină, în acordurile muzicii și ambientul rafinat al restaurantului de tip gourmet, “À Propos”. Gastronomia internațională se lasă desăvârșită de buchetul vinurilor nobile, recomandate de somelierul casei, într-un decor elegant, al cărui design se armonizează perfect cu priveliștea pe care o oferă asupra munților. Poftă bună la... “À Propos” !

Restaurantul în imagini

Logo Restaurant & Terasa Forest

Restaurant & Terasa Forest

Te așteptăm să savurezi preparatele cu specific românesc inovat și să te bucuri de peisajele montane la Restaurantul Forest, construit în mijlocul naturii, printre mesteceni, într-o atmosferă de petrecere tradițională. În plus, la comenzile à la carte sau preparatele pregătite în fața oaspeților, oferim vin fiert și țuică fiartă, din partea casei!

Restaurantul în imagini

Logo Restaurant Tosca

Restaurant Tosca

Unul dintre restaurantele elegante ale hotelului este Tosca, decorat în stil clasic, cu o capacitate de servire a mesei pentru 200 de persoane, ce combină spațiile deschise cu separeuri discrete, oferind intimitate și confort. Iar pivnița noastră îți parfumează mâncarea, cu vinuri atent selecționate din toată lumea și, în special, din România.

Restaurantul în imagini

Logo Restaurant & Terasa Gatsby

Restaurant & Terasa Gatsby

Te așteptăm la Restaurantul Gatsby, aflat în Casa Alpin, să savurezi preparatele delicioase cu specific italian. Somelierul casei te va ajuta la alegerea celui mai potrivit vin, dintr-o gamă bogată de soiuri nobile, din podgorii renumite, internaționale și autohtone. Vei fi fermecat de ambianța deosebită, de sunetul unui Caffe Concert și, nu în ultimul rând, de talentul executive chef-ului nostru.

Restaurantul în imagini