-3 °CPoiana Brașov
Imagini live
Logo Restaurant Gourmet - À Propos

Restaurant Gourmet - À Propos

Savurează un meniu gourmet la dejun sau cină, în acordurile muzicii și ambientul rafinat al restaurantului de tip gourmet, “À Propos”. Gastronomia internațională se lasă desăvârșită de buchetul vinurilor nobile, recomandate de somelierul casei, într-un decor elegant, al cărui design se armonizează perfect cu priveliștea pe care o oferă asupra munților. Poftă bună la… “À Propos” !

Restaurantul în imagini

Logo Restaurant Libanez - El Bacha

Restaurant Libanez - El Bacha

Dacă sunteți în căutarea unei experiențe gastronomice cu adevărat deosebite, atunci Restaurantul Libanez El Bacha este locul perfect pentru dumneavoastră. Suntem mândri să vă oferim autenticitatea și savoarea bucătăriei libaneze într-un cadru elegant și primitor.

Descoperiți Aromele Libanului

La restaurantul libanez El Bacha, ne mândrim cu bucatele noastre care aduc în prim plan aromele și tradițiile Libanului. Meniul nostru variat cuprinde o selecție bogată de preparate, de la falafel crocant și hummus cremos, la gratare suculente și platouri mixte care vă vor purta într-o călătorie culinară prin Orientul Mijlociu.

Atmosferă Elegantă și Ambianță Plăcută

Cu un decor sofisticat și o atmosferă plină de farmec, Restaurantul Libanez El Bacha vă invită să vă relaxați și să vă bucurați de o seară specială alături de cei dragi. Fie că sunteți în căutarea unei cine romantice sau doriți să organizați un eveniment special, suntem aici pentru a vă oferi o experiență memorabilă.

Serviciu Impecabil

Echipa noastră pasionată și experimentată vă va îngriji în fiecare detaliu pentru a vă asigura că vă simțiți ca acasă. Ne străduim să vă oferim un serviciu impecabil și să vă răsfățăm cu preparate autentice și proaspete, pregătite cu dragoste și grijă.

Rezervări Facile

Facem tot posibilul pentru a vă oferi o experiență plăcută de la început până la sfârșit. Puteți face rezervări ușor și rapid sunând la numărul nostru de contact pentru a rezerva o masă.

Încheiați ziua cu o masă delicioasă la El Bacha, restaurantul libanez preferat din Poiana Brașov. Experimentați o mancare libaneza de excepție într-un cadru elegant și primitor. Vă promitem că veți reveni cu plăcere pentru a vă bucura din nou de deliciile noastre!

Rezervă o masă

Restaurantul în imagini Rezervă o masă

Logo Restaurant International - Tosca

Restaurant International - Tosca

Unul dintre restaurantele elegante ale hotelului este Tosca, decorat în stil clasic, cu o capacitate de servire a mesei pentru 200 de persoane, ce combină spațiile deschise cu separeuri discrete, oferind intimitate și confort. Iar pivnița noastră îți parfumează mâncarea, cu vinuri atent selecționate din toată lumea și, în special, din România.

Restaurantul în imagini

Logo Restaurant Traditional Romanesc - Forest

Restaurant Traditional Romanesc - Forest

Te așteptăm să savurezi preparatele cu specific românesc inovat și să te bucuri de peisajele montane la Restaurantul Forest, construit în mijlocul naturii, printre mesteceni, într-o atmosferă de petrecere tradițională. În plus, la comenzile à la carte sau preparatele pregătite în fața oaspeților, oferim vin fiert și țuică fiartă, din partea casei!

Restaurantul în imagini