Imagini live

V.I.P. Jacuzzi Lounge

Cigar Lounge

Cigar Lounge-ul nostru este conceput pentru a putea îmbina eleganța și rafinamentul, într-o atmosferă desprinsă din "The Godfather". Atât trabucurile noastre, cât și băuturile premium provin din regiuni diferite, transmit povești diferite și, bineînțeles, cel care le va savura, se va bucura de o experiență inedită și sofisticată.

Duş emoţional

Dușul emoțional reprezintă o împletire de senzații, îmbinând aromaterapia cu cromoterapia și efectele benefice ale apei, pentru a avea, ca rezultat final, o stare de armonie perfectă.

Saună

În cadrul resortului, te poți bucura de beneficiile diferitelor tipuri de saună, de la cea umedă la cea uscată. Temperatura ridicată din saună te ajută la detoxifierea organismului și la relaxarea întregului corp, eliminând stresul și grijile cotidiene.

Jacuzzi

Dacă ai nevoie de un moment de respiro sau vrei doar să savurezi clipa, te poți răsfăța într-unul din jacuzzi-urile disponibile în zona SPA. Terapia (masajul) cu duze de apă, din cadrul jacuzzi-ului, este una dintre facilitățile preferate ale oaspeților noștri.

Sală de fitness

Ești pasionat de fitness sau dependent de sport și mișcare zilnică? Alpin Resort Hotel îți pune la dispoziție 2 săli de fitness: o sală de forță și una pentru antrenamente cardio, pe care le poți accesa oricând dorești. În plus, echipa noastră de instructori de fitness este pregătită oricând să te îndrume, fie în cadrul antrenamentelor personale, fie în timpul antrenamentelor de grup.

Piscină interioară semi-olimpică

Situată în clădirea principală a complexului, piscina generoasă și atent amenajată este deschisă tuturor persoanelor cazate în complexul Alpin Resort Hotel.

Piscină exterioară pe timp de vară

Deschisă în vara anului 2020, piscina outdoor încălzită îți oferă relaxare totală, într-un cadru natural, cu privelişti feerice! Și este gratuită pentru toți oaspeții resortului!

Locuri de joacă pentru copii

Spaţiul preferat al copiilor, îndulcit de aerul proaspăt de munte, le oferă posibilităţi multiple de joacă, pentru un sejur de neuitat!

Valet Parking 24/7

O facilitate menită să îţi completeze experienţa de 4 stele, cu un serviciu de parcare personal!

Autobuz de transfer gratuit

Transport inclus către toate pârtiile din cadrul staţiunii Poiana Braşov.

Wi-Fi Gratuit

Comunică mai uşor cu prietenii tăi şi fă-i părtaşi la clipele tale unice, petrecute la Alpin, prin intermediul reţelelor de socializare!

Concierge 24/7

Vrem să ne asigurăm că experienţa ta în cadrul resortului nostru va fi una cât mai comodă, cu ajutorul unui concierge personal!

Room Service

Ne ocupăm de servirea impecabilă a tuturor preparatelor de mâncare, dar şi a băuturilor fine, atent selecţionate! Serviciu disponibil 24/7 pentru toţi clienţii resortului nostru.

Garderobă Ski & Snowboard/Mountain-Bike

Iarna, Alpin Resort Hotel vă pune la dispoziţie o cameră specială, pentru depozitarea echipamentelor de ski & snowboard, iar vara, pentru orice tip de mountain-bike.

Escape Rooms

Descoperă una sau mai multe din cele 6 camere tematice ale ESCAPE ROOM ALPIN.

Vitarium SPA

Locul perfect pentru ritualuri de relaxare care să-ți răsfețe simțurile și să te reconforteze.

Magic Land

Poiana Brașov are un loc fermecat numit Alpin Magic Land, unde Zâna zânelor vă așteaptă cu mic, cu mare, în fiecare weekend pentru a trăi experiența unui basm interactiv.

Piscină pentru copii

La ALPIN, distracția nu are vârstă. Alături de piscina noastră semi-olimpică acoperită, am pregătit o piscină specială pentru micii înotători.