22 °C Poiana Brașov
Imagini live

Vitarium SPA


Locul perfect pentru ritualuri de relaxare care să-ți răsfețe simțurile și să te reconforteze.


Orar de funcționare: L-D 10-22

Piscină interioară semi-olimpică


Situată în clădirea principală a complexului, piscina generoasă și atent amenajată este deschisă tuturor persoanelor cazate în complexul Alpin Resort Hotel.


Orar de funcționare: L 12-20 MA-DU-10-20

Piscină exterioară pe timp de vară


Deschisă în vara anului 2020, piscina outdoor încălzită îți oferă relaxare totală, într-un cadru natural, cu privelişti feerice! Și este gratuită pentru toți oaspeții resortului!


Orar de funcționare: 10-19(vara)

Locuri de joacă pentru copii


Spaţiul preferat al copiilor, îndulcit de aerul proaspăt de munte, le oferă posibilităţi multiple de joacă, pentru un sejur de neuitat!


Orar de funcționare:

Magic Land


Poiana Brașov are un loc fermecat numit Alpin Magic Land, unde Zâna zânelor vă așteaptă cu mic, cu mare, în fiecare weekend pentru a trăi experiența unui basm interactiv.


Orar de funcționare: 10-17

Escape Rooms


Descoperă una sau mai multe din cele 6 camere tematice ale ESCAPE ROOM ALPIN.


Orar de funcționare: 12-20

Sală de fitness


Ești pasionat de fitness sau dependent de sport și mișcare zilnică? Alpin Resort Hotel îți pune la dispoziție 2 săli de fitness: o sală de forță și una pentru antrenamente cardio, pe care le poți accesa oricând dorești. În plus, echipa noastră de instructori de fitness este pregătită oricând să te îndrume, fie în cadrul antrenamentelor personale, fie în timpul antrenamentelor de grup.


Orar de funcționare:

V.I.P. Jacuzzi Lounge


Descopera experienta V.I.P. Jacuzzi Lounge acompaniata de o sticla de sampanie si un platou de fructe delicioase, toate acestea intr-un mic colt de rai al naturii.


Orar de funcționare: 12-00

Jacuzzi


Dacă ai nevoie de un moment de respiro sau vrei doar să savurezi clipa, te poți răsfăța într-unul din jacuzzi-urile disponibile în zona SPA. Terapia (masajul) cu duze de apă, din cadrul jacuzzi-ului, este una dintre facilitățile preferate ale oaspeților noștri.


Orar de funcționare: L 12-20 MA-DU-10-20

Saună


În cadrul resortului, te poți bucura de beneficiile diferitelor tipuri de saună, de la cea umedă la cea uscată. Temperatura ridicată din saună te ajută la detoxifierea organismului și la relaxarea întregului corp, eliminând stresul și grijile cotidiene.


Orar de funcționare: L 12-20 MA-DU 10-20

Duş emoţional


Dușul emoțional reprezintă o împletire de senzații, îmbinând aromaterapia cu cromoterapia și efectele benefice ale apei, pentru a avea, ca rezultat final, o stare de armonie perfectă.


Orar de funcționare: L 12-20 MA-DU-10-20

Piscină pentru copii


La ALPIN, distracția nu are vârstă. Alături de piscina noastră semi-olimpică acoperită, am pregătit o piscină specială pentru micii înotători.


Orar de funcționare: L 12-20 MA-SA 10-20 DU 10-12

Club de noapte


Distreaza-te la maxim in clubul nostru de noapte unde poti asculta cei mai de renume artisti live si te poti bucura de un dj set tematic pentru fiecare petrecere in parte.


Orar de funcționare: la cerere pentru petreceri private

Cigar Lounge


Cigar Lounge-ul nostru este conceput pentru a putea îmbina eleganța și rafinamentul, într-o atmosferă desprinsă din "The Godfather". Atât trabucurile noastre, cât și băuturile premium provin din regiuni diferite, transmit povești diferite și, bineînțeles, cel care le va savura, se va bucura de o experiență inedită și sofisticată.


Orar de funcționare: 15-00

Lobby lounge


Savureaza un cocktail in lobby-ul complexului Alpin si lasa-te sedus de ambientul calduros si primitor al resortului nostru.


Orar de funcționare: 24 h

Room Service


Ne ocupăm de servirea impecabilă a tuturor preparatelor de mâncare, dar şi a băuturilor fine, atent selecţionate! Serviciu disponibil 24/7 pentru toţi clienţii resortului nostru.


Orar de funcționare: 24h

Concierge 24/7


Vrem să ne asigurăm că experienţa ta în cadrul resortului nostru va fi una cât mai comodă, cu ajutorul unui concierge personal!


Orar de funcționare: 24h

Valet Parking 24/7


O facilitate menită să îţi completeze experienţa de 4 stele, cu un serviciu de parcare personal!


Orar de funcționare: 24h

Autobuz de transfer gratuit


Transport inclus către toate pârtiile din cadrul staţiunii Poiana Braşov.


Orar de funcționare: conform programului de la instalațiile pe cablu

Garderobă Ski & Snowboard/Mountain-Bike


Iarna, Alpin Resort Hotel vă pune la dispoziţie o cameră specială, pentru depozitarea echipamentelor de ski & snowboard, iar vara, pentru orice tip de mountain-bike.


Orar de funcționare:

Wi-Fi Gratuit


Comunică mai uşor cu prietenii tăi şi fă-i părtaşi la clipele tale unice, petrecute la Alpin, prin intermediul reţelelor de socializare!


Orar de funcționare: