34 °CPoiana Brașov
Imagini live

Let’s do it Romania!!

 width=Natura reprezinta o sursa de viata care totodata, respira, se bucura, plange…traieste. Prea ocupati, prea grabiti si stresati, uitam de tot ce ne inconjoara, punand accent pe lucruri care nu au nicio importanta, uitand ca fericirea sta ascunsa in lucrurile marunte care se ascund chiar sub privirea noastra.

De cand nu ati mai privit, in bratele persoanei dragi un apus de soare, de cand nu ati mai zambit, privind cum un boboc de floare care prinde curaj si-si arata frumusetea,de cand nu te-ai bucurat cand razele timide ale soarelui iti bat dimineata-n geam sa-ti spuna „Buna dimineata”?

Pentru a reusi sa ne bucuram de natura, trebuie sa avem grija de ea.

Astfel in 2008 a fost initiata campania „Let’s Do It World” a carui motto  este “Curatenie in toata tara intr-o singura zi”. Acest proiect a luat nastere in Estonia si a cucerit cu usurinta o multime de adepti din intreaga lume, gata sa faca o bucurie naturii.

 width=Anul acesta „Let’s Do It Romania” isi doreste sa stranga si mai multi iubitori ai naturii care pentru o zi incearca sa salveze frumusetile naturii si sa-i slefuiasca stralucirea dupa ce unii din ignoranta sau proasta crestere o ingroapa in gunoaie.
Pe 28 septembrie 2013, in 96 de tari se organizeaza ziua curateniei nationale sub umbrela originalului proiect „Let`s Do It, World!”, astfel romanii din intreaga tara sunt invitati sa participe la acest proect, fiind solidar cu idea unei lumi mai curate si mai sanatoase, de care sa ne bucuram fiecare dintre noi.

 width=Cei care participa la acest proiect vor deveni prieteni, datorita interesului comun manifestat pentru ocrotire naturii. Asa ca daca vrei sa faci parte din acest proiect, trebuie doar sa te inscrii la adresa de mail recrutare@letsdoitromania.ro, spunand ceva despre tine, care sa te integreze in echipa de prieteni „Let’s Do It Romania”.

Daca si tu crezi ca Romania este o tara frumoasa, daca iubesti natura, daca iti place munca de voluntariat si daca vrei sa-ti faci noi prieteni, capatand o amintire de neuitat, atunci spune DA provocarii lansate de „Let’s Do It Romania „.

 width=Hotel Alpin este amplasat intr-un loc ferit de mania oamenilor nepasatori, unde natura respira si zambeste, te invita sa participi la proiectul „Let’s Do It Romania” pentru a aduce un strop de bucurie si in cadrul natural de langa tine.
Iubeste natura pentru ca ea te iubeste!

 width=

Galerie imagini:

Sursa: S1, S2, S3