33 °CPoiana Brașov
Imagini live

Concert Stefan Banica jr la Brasov

 width=Banica Jr este genul de persoana care nu are nevoie de nici o prezentare elaborata. Numele il ajuta mult, numele tatalui sau, mult iubitul si apreciatul Banica senior, dar si faptul ca este un artist multitalentat. Un actor deosebit si un interpret senzational.

Cine a fost la un spectacol de-al sau poate sa inteleaga mai bine exaltarea care cuprinde intreaga sala, cum publicul freamata, canta si danseaza.

Ei bine….daca nu ati fost niciodata la un spectacol Stefan Banica Jr aveti acum ocazia sa- l vedeti live in cadrul turneului national “Alerg printre Stele”, caci va poposi si la Brasov in data de 17 Noiembrie 2013. Concertul va avea loc la Sala Sporturilor iar pretul unui bilet este de 100 lei.

 width=Anul acesta se implinesc 12 ani de cand ne-a obisnuit cu binecunoscutele sale concerte de Craciun la Sala Platului din Bucuresti. Anul acesta domnia sa a decis sa organizeze acest turneu national si pentru fanii sai din tara. Au fost bifate pe harta urmatoarele orase: Constanta, Bacau, Suceava, Botosani, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Cluj.

Ceea ce inseamna ca turneul Alerg printre Stele nu anuleaza concertul de Craciun. Sunt 2 lucruri total diferite.

Cei care il vor acompania in cadrul acestui turneu sunt aceiasi artisti cu care Stefan Banica jr colaboreaza din 1994, Rock’n’Roll Band si The 50s, trupe pe care el insusi le-a creat.

Va mai aduceti aminte cand in grupul The 50’s era Virgil Iantu? A parasit trupa in 2005.

 width= width=

Va prezentam cateva date despre cunoscutul artist:

  • S-a nascut in data de 18 Octombrie 1967 la Bucuresti din parintii actor Stefan Banica senior si jurnalista Sanda Vlad-Liteanu
  • Pana in prezent a scos 14 albume,a jucat in 12 filme, peste 25 de videoclipuri,
  • Bunicul sau, Dragan Constandache Banica a fost lautar
  • Din 1994 si pana in present a avut peste 30 de concerte “Sold Out” la Sala Palatului
  • Are 2 copii, Radu Stefan si Violeta

  width=

Hotel Alpin – Your Home away from Home va recomanda din suflet acest spectacol minunat care este introducerea perfecta in magia sarbatorilor de iarna si va invita la un pahar de vin fiert la Hotel Alpin.

Pe Stefan Banica jr il puteti urmari pe canalul official Youtube  sau pe Facebook Pagina Oficiala

 

 

 

Sursa 1

Sursa 2

Sursa 3