33 °CPoiana Brașov
Imagini live

Ziua Pamatului – Invata sa iubesti natura!

Ne grabim, cautam, ne luptam, ranim, iubim, gresim, toate astea pentru a fii fericiti. Cautam raspusuri complicate la intrebari simple, ne incurcam in explicatii si nu reusim sa vedem ca ceea ce cautam e langa noi.Ignoram faptul ca fericirea se traduce prin trei sintagme: „te iubesc”, „iarta-ma” si „multumesc”.

 width=Incercand sa traga un semnal de alarma, care sa ne faca sa pretuim lucrurile frumoase de langa noi, in 1970, senatorul american Gaylord Nelson a proclamat ca pe data de 22 aprilie sa fie Ziua Pamantului. Zi in care ar trebui sa invatam sa-i aratam naturii ca o iubim, sa ne cerem iertare ca uneori o ignoram si sa-i multumim pentru frumustetile oferite.

Ziua Pamantului este expresia comuna, expusa in acelasi timp de catre oamenii din intreaga lume ce vor o societate stabila, o lume mai curata si mai verde.

Unde poti insa sa sarbatoresti cel mai bine natura, daca nu in mijlocul ei, intr-un loc ferit de poluare, unde respiri sanatate si liniste? Iar daca pitorescul poate fi imbinat cu modernismul, atunci aceea  este destinatia perfecta.

De acest rasfat, s-au putut bucura cei care au ales sa sarbatoareasca natura intr-un mod placut, oferindu-si momente de neuitat. In Poiana Brasov, acolo unde linistea e la ea acasa, acolo unde natura isi dezvaluie cel mai frumos tablou, turistii au putut participa la numeroase evenimente organizate cu ocazia Zilei Pamantului. In inima Poaianei Brasov, cu bratele larg deschise, hotel Alpin si-a intampinat musafirii in caracteristicu-i stil ospitalier, oferindu-le posibilitatea sa priveasca, respire…sa traiasca clipe de neuitat in mijlocul naturii. In acest loc poti sa-ti rasfeti trupul, sufletul, privirea, oferindu-ti clipe la care te intorci cu drag in momentele in care esti trist.

Anul acesta ziua Pamatului a concis cu un eveniment astronomic, minunat, o ploaie de stele, care putea fi admirata cu usurinta din inima naturii. Asa ca turistii din Poiana Brasov au avut motiv dublu de bucurie.

De ziua Pamantului, omul este invitat sa invete sa priveasca in jur si sa asculte rugamintea naturii de a fi mai blanzi cu ea. Gunoaiele aruncate la intamplare, fumul de la masini, imbatranesc natura, o obosesc, o degradeaza si usor, usor o condamna la moarte.

Traind chiar si pentru o clipa in mijlocul naturii, vei reusi sa-i simti respiratia si uneori sa-i auzi suspinul. Natura traieste, natura simte, natura ne iubeste, asa ca opreste-te din graba ta nebuna, si permite-ti un moment de bucurie, imbatandu-te cu frumusetea naturii.

In mijlocul naturii, in Poiana Brasov, acolo unde simti respiratia fiecarui fir de iarba, Hotel Alpin va asteapta cu bratele deschise pentru a sarbatori in fiecare zi natura cu frumusetile ei, oferindu-va momente de relaxare intr-un ambient cald, unde confortul e la el acasa.  width=Sursa 1

Sursa 2