24 °CPoiana Brașov
Imagini live

IYASHI DOME – un mod nou de curatare a organismului

 width=

Pentru ca am primit multe mesaje si aprecieri pentru articolul trecut despre “Iyashi Dome”, ne-am hotarat sa revenim asupra acestui subiect cu un articol putin mai elaborat, ca sa putem intelege mai bine istoria undelor infrarosii lungi.

Vreti sa aveti un corp zvelt si sa scapati de kilogramele in plus?
Iata o metoda excelenta, garantata si foarte sanatoasa!!!!!
In plus de asta, toata femeile vor sa arate bine in vara asta, si nu numai.

 width=

Curele Detox sunt foarte “la moda” in presa feminina . Este vorba de “a curata” organismul de un eventual exces de “deseuri metabolice” prin utilizarea complementelor alimentare, a celulelor sau ceaiurilor care contin plante specifice avand proprietati de a drena.

Cura Detox confirma prezenta metalelor grele in transpiratie, prin utilizarea unui aparat cu infrarosii care ajuta la eliminarea excesului de metale grele din corp prin transpiratie. Despre ce metale vorbim? Despre arsenic, cadmiu, aluminiu, crom, plumb, mercur, nichel, telur, thalium, cobalt, titan, vanadium, argint, molibden, antimoniu. Acestea pot fi clasate ca substante periculoase daca sunt absorbite peste un anumit nivel prag.

 width=

Tinand cont de succesul pe care il are asupra pacientelor obosite sau stresate de acest concept de “curatare a organismului”, ni s-a parut interesant sa ne indreptam atentia asupra unui mod dovedit de eliminare a “deseurilor”: infrarosii lungi.

Recunoasterea toxicitatii metalelor grele
Aceste metale numite “grele” si potential toxice, de la un anumit prag , se disting prin Oligo-metale (zinc, magneziu, selenium, siliciu) care sunt utilizate zilnic de catre organismul uman, ca si catalizator.

 width=

 

Modul de actionare a aparatelor cu infrarosii
La inceputul sec XIX , astronomul englez William Herschel descopera infrarosiile plasand un termometru cu mercur intr-un spectru .
In 1947, Guvernul Japonez investeste masiv in cercetare pentru a cauta sisteme care sa permita regenerarea celulelor , ca urmare a efectelor secundare create de cele 2 bombe atomice lansate in timpul celui de-al II-lea razboi Mondial.
In paralel cu aceste cercetari, in anii 50, infrarosiile sunt studiate si de NASA care detecteaza unde indispensabile metabolismului si la cresterea de tesuturi umane,in spectrul luminos .
Aceste radiatii numite “radiatii de crestere” sunt unde infrarosii lungi, adica lungimea de unda este situata intre 8 si 14 micrometri.

In anii 80, in Japonia sunt fabricate primele aparate cu emisie de infrarosii lungi ,cu ceramica.
Se dezvolta apoi Dom-urile cu infrarosii urmate de Iyashi Dome care, are ca originalitate, inlocuirea ceramicii ,un mineral, cu o tehnologie noua, moderna, Carbon B, o materie organica vegetala.

Acesta tehnologie are ca avantaj o mai buna rezonanta vibratorie, infrarosiile emitand cu o lungime de unda cuprinsa intre 5 si 20 micrometri.
In 1998, Laboratorul Shimatzu dovedeste, pentru prima oara, prezenta Dioxinei (denumire generala pentru un grup de substante cu potential toxic si cancerigen), in transpiratia unui subiect care stat 30 minute sub Iyashi Dome.

O sedinta de de 30 minute poate duce la eliminarea pana la 600 ml de transpiratie.

 width=

In Japonia exista o traditie care dateaza de secole de a se acoperi cu nisip cald, in zonele cu surse de apa termala, pentru a se purifica si elimina toxinele .
Caldura (infrarosiile lungi emise de soare) era difuzata de soare si incalzea aceste nisipuri cu proprietati specifice. Aceasta traditie este dusa mai departe, astazi, prin Iyashi Dome si undele infrarosii lungi.

Frecvent, se crede ca este mai importanta cantitatea de urina eliminata zilnic decat cantitatea de transpiratie, cu toate ca transpiratia poate ajunge de la 200 pana la 1500 ml/zi , la o persoana care executa o munca lejera, la 28 grade C.

 width=

Concluzia
Analiza a 2 ml de transpiratie a pacientilor care au facut 25 minute de unde infrarosii lungi de tip Iyashi Dome, demonstreaza eliminarea de metale grele iar analiza simultana de urina arata ca metalele grele se elimina mult mai bine prin transpiratie.

Primul aparat Iyashi Dome din Romania a fost prezentat la Hotel Alpin.
Va asteptam la ALPIN unde va puteti refugia de canicula din oras si unde puteti fi rasfatate in adevaratul sens al cuvantului in centru nostru VITARIUM SPA.
Sursa foto:

Victoriasecret.com
Facebook