33 °CPoiana Brașov
Imagini live

Vitarium Spa – la dispozitia viitoarelor si proaspetelor mamici

 width=De cele mai multe ori, femeile renunta la tratamentele spa pe perioada sarcinii. Acest lucru se intampla in multe cazuri din cauza lipsei de informatii. Va asiguram ca tratamentele spa sunt chiar indicate in aceasta perioada frumoasa a vietii dvs. si va recomandam sa cumparati pachete de terapii pentru mai multe zile pentru a asigura eficienta acestora. Singurul lucru de care trebuie sa fiti sigura este faptul ca medicul este de acord sa urmati un anumit tip de tratament.

Pentru ca in perioada sarcinii hormonii o iau razna si se petrec multe schimbari in organismul femeii, stresul atinge cote amenintatoare si grijile o coplesesc, toate acestea se pot observa si la nivelul pielii prin aparitia acneei sau hiperpigmentarii. Prin urmare, este chiar indicat sa urmati un tratament facial pentru a elimina aceste efecte. Programul de terapii SPA Health-Beauty-Harmony din cadrul hotelului nostru va pune la dispozitie nu doar o serie de tratamente faciale dar si unele corporale foarte eficiente pentru delectarea simturilor dvs.

 width=Desigur, sarcina si ingrijirea unui nou-nascut inseamna si foarte mult stres si incordare. Ca sa va relaxati si sa uitati de griji, fie si doar pentru cateva minute, puteti sa beneficiati de cele mai placute sedinte de masaj. La femeile insarcinate dar si la cele care au nascut de curand, masajul ajuta la circulatia sangvina, la relaxarea incheieturile  si la eliminarea stresului.

Si deoarece stim ca pentru acest segment de cliente spatele este un punct sensibil, va propunem pachetul Healthy Back al carui scop este sa decontracteze si sa relaxeze in special musculatura spatelui. Astfel veti putea sa va faceti miscarea zilnica din timpul sarcinii si sa va tineti copilul in brate fara probleme.

Cum greutatea este in general o problema pentru noile mamici, hotelul nostru va incurajeaza sa urmati o combinatie de programe special create pentru a va ajuta pe dvs. sa reveniti la forma de dinainte de sarcina si chiar mai bine. Va recomandam pentru aceasta pachetele Detox, Slimfit sau Body Shape sau, de ce nu, chiar toate trei.

 width=Ce este important de retinut este ca in primele trei luni de sarcina, adica in primul trimestru, nu este recomandat sa beneficiati de niciun fel de tratament spa. Pe perioada sarcinii, doctorii recomanda sa evitati sauna, baile de abur si impachetarile corporale la cald. Mai mult, nici colonhidroterapia nu este sigura pe durata sarcinii si chiar si tratamentele faciale si uleiurile esentiale trebuiesc evitate. Dar incepand cu cel de-al doilea trimestru de sarcina, aveti liber la rasfat si relaxare.

 width=Perioada sarcinii si cea imediat urmatoare nasterii sunt unele dintre cele mai frumoase din viata unei femei, dar si cele mai solicitante, obositoare si pline de confuzie.  De aceea Hotel Alpin pune la dispozitia viitoarelor si proaspetelor mamici programe de relaxare si de crestere a starii de bine, toate acestea intr-un cadru care cu siguranta va va face sa va simtiti in siguranta. Si pentru ca ce simte mamica, simte si fatul sau bebelusul, nu doar aceasta se va relaxa si se va simti rasfatata.

 width=

  width=Sursa 1

Sursa 2

Sursa 3

Sursa 4

Sursa 5