22 °C Poiana Brașov
Imagini live

Un altfel de 8 Martie

 width=Acesta nu este un alt articol in care detaliem pe larg ce inseamna ziua de 8 Martie, cand a aparut, cu ce se mananca, etc.

Vom incerca sa filozofam putin si sa incercam sa facem putina lumina in ceea ce priveste femeia, ca entitate, ca persoana si personalitate, complexitate si alte cuvinte alese din DEX.

In cazul in care tu, cititorul nostru esti barbat, cu siguranta ai avut, ai ….si cu certitudine vei mai avea indoieli, neclaritati si multe aspect nelamurite cand vine vorba de o femeie.

Cine sa le inteleaga?

Cateodata nici ele nu se inteleg, ca sa nu mai putem la socoteala faptul ca nu se inteleg ca si prietene, cel putin pe o perioada lunga de timp. Mai exact, sunt atat de putine cazurile in care exista o prietenie de lunga durata intre 2 femei.

Si pana la urma, de ce am incerca sa deslusim acest mister, de ce am face acest efort?

Nu este mai bine sa il lasam asa cum e si sa o descoperim cate putin in fiecare zi, lasand-o sa ne surprinda cu cate ceva nou?

Un lucru e cert! Fara EA, fara FEMEIA de langa noi, nu avem cum sa supravietuim sau sa perpetuam specia!

EA trebuie sa fie inteleasa, respectata, rasfatata, fericita!

Pentru ca daca este fericita, ofera la randul ei fericire si iubire!

Indiferent ca este mama ta, sora ta, iubita, amanta, colega……respecta femeia de langa tine!

La multi ani Doamnelor!

PS In cazul in care nu v-ati gandit ce cadou sa faceti de 8 Martie, va sugeram noi ce sa alegeti. Ele si-ar dori o pauza, un timp liber doar pentru ele, fara casa, masa, scoala, copii, servici. Faceti-le cadou 1 zi in cel mai exclusivist centru SPA din tara – Vitarium SPA – Hotel Alpin. Masaj, impachetari cu ciocolata, tratamente spa si o masa delicioasa. Pentru ele si numai pentru ele! Cu un astfel de cadou nu o sa dati NICIODATA gres.

 width= width= width=Photo source

Photo source