6 °CPoiana Brașov
Imagini live

Team Building la ALPIN

 width=Oricat de mult asteptam primavara, trebuie sa recunoastem ca in mediul de afaceri, inceputul acestui anotimp nu se asociaza cu productivitati foarte mari. Exista si o explicatie: entuziasmul angajatilor este diminuat de o multitudine de factori externi.

In primul rand ganditi-va ca suntem la jumatatea perioadei dintre sarbatorile de iarna si sarbatorile pascale. Ca sa nu mai vorbim de mult visatul concediu de vara, pana la care mai trebuie sa rabdam luni bune de munca. Munca, munca si iar munca.
In al doilea rand, companiile multinationale au programate in aceasta perioada evaluarile personalului angajat, evaluari care de prea putine ori aduc relaxare si optimism. width=Avem, asadar, de-a face cu angajati tensionati, diagnosticati cu o „acuta lipsa a chefului de munca” si care mai trebuie sa se lupte si cu astenia de primavara. Astenia lor si a colegilor de birou!

In aceste conditii, va intrebati: unde sunt sinergiile de altadata? Unde este voiosia, energia pozitiva si colegialitatea? Dar clientii care ieseau zambind din sediul companiei dumneavoastra ?

Daca astenia de primavara se poate ameliora cu suplimente nutritive, ce tratament ii trebuie afacerii dvs. pentru a reveni la vitalitatea de altadata?

Ei bine, expertii au ajuns la concluzia ca o „cura” de teambuilding la munte este leacul minune.

Cum este posibil? Este foarte simplu: teambuilding-ul la munte, departe de oras si de grijile cotidiene, te scoate din rutina zilnica ce, in cazul muncii de birou inseamna patru pereti, (fie ei si de sticla, tot pereti sunt) si te plaseaza in mediul natural, unde aerul este curat, esti inconjurat de copaci si ce este cel mai important, te ajuta sa ii cunosti pe colegii tai in ipostaze scoase din contextul rutinei profesionale.

 width=Cercetatorii de la Universitatea din Kansas au constatat ca angajarea in activitati fizice alaturi de alte persoane, ca parte a unei echipe, timp de 3 zile consecutive, sporeste gradul individual de creativitate cu 50%. Imaginati-va doar ce impact poate avea acest lucru asupra afacerii dumneavoastra. Totodata, coeziunea grupului va spori datorita timpului petrecut in aer liber, fara telefoanele mobile si fara e-mailurile urgente din timpul saptamanii.

Angajatii dvs. vor avea timp sa se cunoasca, sa descopere pasiuni si prietenii posibile, ce stateau ascunse dincolo de atributiile din fisa postului.

In plus, teambuildingul la munte aduce o serie de avantaje cheie pentru dezvoltarea personala:

  • Deprinderea unor noi aptitudini fizice (de ex. cataratul)
  • Recapatarea mobilitatii fizice si revenirea din amortirea hibernala
  • Sporirea sentimentului de apartenenta la grup, dat fiind faptul ca activitatile de teambuilding sunt orientate spre interactiunea sociala
  • Dobandirea unor abilitati sportive ce pot constitui ulterior alternative pentru petrecerea timpului liber si, de ce nu, pentru schimbarea stilului de viata.

 width=Hotel Alpin s-a gandit la viitorul afacerii dvs. si are un departament specializat in designul activitatilor de teambuilding pe care le si gazduieste.

Indiferent de profilul companiei, va ascultam preferintele si venim in intampinarea companiilor cu pachete creative de activitati, astfel incat primavara sa se reflecte si in profitul afacerii dvs.!

Cat timp va ganditi la urmatoarele strategii de afaceri, lasati-ne pe noi sa ne ocupam de motivarea si de pastrarea intr-o forma fizica si mentala excelenta a angajatilor.

Specialistii in teambuilding din Echipa Alpin va stau la dispozitie zilnic pentru a construi impreuna programe interactive de teambuilding, in functie de nevoile, dimensiunile si de profilul companiei in care activati.

Consultati oferta noastra aici si nu ezitati sa ne contactati pentru lamuriri suplimentare!

Va asteptam si va uram o primavara plina de vitalitate competitiva!

 

Sursa 1

Sursa 2

Sursa 3