33 °CPoiana Brașov
Imagini live

Premiaza excelenta!

GALA PREMIILOR DE EXCELENTA ce va avea loc pe data de 21 mai la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, pune pret pe parerea ta, invitandu-te sa alegi hotelul preferat. Calitatea, inovatia, ospitalitatea sunt rasplatite cu dragostea si voturile dvs, in cadrul acestui eveniment in care se premiaza cele mai eficiente si inovative  proiecte din industria turismului din Romania. Votul online este unul decisiv si va alea loc intre 23 aprilie si 13 mai.

Hotel Alpin, hotelul sufletului tau, participa la aceasta gala la 2 categorii:
1. Hotelul anului pentru sectiunea turism de agrement
2. Spa-ul anului width=

Satisfacerea dorintelor tale reprezinta scopul Hotelului Alpin. Intr-un moment de relaxare, cand iti doresti o escapada din monotona realitate, vrei sa alegi un loc in care natura isi arata frumusetile, in care poti sa auzi linistea, unde poti sa-ti rasfeti trupul si sufletul. Un asemenea loc, este ascuns in Poiana Brasov, intr-un peisaj de basm, unde confortul si buna dispozitie iti vor trasforma vacanta intr-un moment de neuitat.  Hotel Alpin redefineste calitatea, fiind cel mai elegant, dotat, relaxant si primitor hotel din Romania. width=

Poiana Brasov, reprezinta locul cel mai potrivit pentru turismul de agrement. Aici, sporturile de iarna sunt la ele acasa. Cele mai moderne partii, atat pentru incepatori cat si pentru avansati va asteapta intr-un peisaj care va va taia respiratia.  Hotel Alpin dispune de o echipa de instructori de sky, Royal Compass, care fac din acest sport o adevarata arta.

 width=

Vara, impatimitii sproturilor extreme ce isi petrec vacanta la Hotel Alpin pot alege sa practice  bungee-jumping, sărituri cu parașuta, parapanta, deltaplanul. Pentru cei care prefera o activitate relaxanta, Hotel Alpin ii invita in piscine ce se ridica la standarde internationale, unde pot practica inotul intr-un mod placut.

Hotel Alpin , este locul ideal pentru a va petrece o vacanta activa, fiind numarul unul in ceea ce priveste turismul de agrement. Pentru a aprecia calitatea serviciilor acestui hotel, votati-l la categoria „Hotelul anului pentru sectiunea turism de agrement”

 width=

Idealul fiecarei femei este frumusetea. Hotel Alpin va poate indeplini dorinta, rasfatandu-va trupul in Vitarium Spa, locul unde relaxarea este la ea acasa. Aici iti poti restabili echilibrul dintre trup si suflet, prin procedee cosmetice si medicale unice in Romania.

Saloane de masaj, piscina semi-olimpica, sauna, sala de gimnastica performanta si personal foarte bine pregatit aflat in dotarea salonului Vitarium Spa, te asteapta sa-ti arate ca fericirea sta ascunsa in tine. Tratamentele de detoxifiere, pachetele de remodelare corporala, te fac sa uiti de problema kg in plus, kinetoterapia si masajele terapeutice ofera o noua definitie a relaxarii, iar miraculoasele tratamente faciale iti dovedesc ca frumusetea te caracterizeaza.

 width=

Alege Vitarium Spa pentru a face o bucurie truprului si sufletului. Voteaza acest centru de frumusete si sanatate, in cadrul categoriei „Spa-ul anului”.

Hotel Alpin asteapta votul tau, daca simti ca aici poti sa-ti petreci vacanta visata, oferindu-ti servicii de inalta calitate intr-un peisaj mirific. Voteaza Hotel Alpin in cadrul Galei premiilor de excelenta  la cele doua categorii, aici.

Votul tau conteaza! width=

GALERIE IMAGINI:

Surse: S1, S2