34 °CPoiana Brașov
Imagini live

Poiana Brasov – destinatia perfecta pentru vacanta de iarna

Romania este aclamata ca fiind o tara minunata, plina de locuri care merita vizitate. Dintre acestea, se desprinde detasat Poiana Brasov. La doar 24 de km de Brasov, este cea mai vizitata destinatie de turism montan din tara si in plus, una dintre cele mai cunoscute destinatii turistice din Romania.

 width=Renumita pentru facilitatile de practicare a sporturilor de iarna, putem spune ca Poiana Brasov este taramul de vis pentru acest tip de divertisment. Daca ar fi sa va intrebam care sunt ingredientele unei vacante de iarna perfecte, cu siguranta ca aceastea ar fi distractie,multa zapada, miscare,adrenalina si aer curat. Puteti avea parte de toate acestea si chiar mai mult intr-un singur loc: Poiana Brasov.

 width=Fie ca sunteti incepator sau deja ati aterizat printre profesionisti, daca preferati schi-ul sau snowboarding-ul, atunci puteti alege dintre partiile amenajate in mod special.

 width=Puteti opta pentru Bradu sau Drumul Rosu daca sunteti incepator, Sulinar, Kanzel sau Slalom Poiana daca nu sunteti doar un novice, dar inca nu sunteti in liga mare a schiorilor si puteti alege Partia Lupului, Ruia sau Subteleferic daca aceste 2 sporturi nu mai au secrete pentru dumneavoastra.

In cazul in care sunteti un nostalgic sau daca sunteti cu copiii la munte, puteti sa va dati pe derdelus, iar centrele de inchiriat saniute sunt puzderie in Poiana.

Daca preferati un sport fara diferente mari de nivel, atunci puteti patina de dimineata pana tarziu seara in Patinoarul  Poiana Brasov.

 width=

Daca sunteti fanul sporturilor extreme, atunci cu siguranta trebuie sa zburati cu parapanta. Singuri sau in tandem cu un instructor. Va asiguram ca panorama ce se desfasoara in fata ochilor dumneavoastra merita.

Ati spune ca acestea ar fi cam toate optiunile, nu-i asa? Ei bine, mai avem o propunere interesanta. Ce spuneti de echitatie in anotimpul alb? Centrul de echitatie Poiana Brasov va poate ajuta sa va simtiti eroii unui vis alb, printre brazii incovoiati de omatul greu.

Daca v-ati hotarat deja ce doriti sa faceti in Poiana, de partea cazarii ne ocupam noi. Hotel Alpin este cel mai mare si mai luxos hotel din Poiana Brasov si va asteapta cu oferte irezistibile pe perioada anotimpului de iarna, de la echipamentul de schi, pana la transportul pe partie, la mesele copioase servite in restaurantele Hotelului Alpin si la tratamentele de relaxare pe care le puteti experimenta in cadrul Vitarium Spa.

Hotel Alpin-Vitarium SPA

  width=

 Surse foto 1,2