34 °CPoiana Brașov
Imagini live

Partiile de ski si Hotelul Alpin

 width=In ultima saptamana tara noastra s-a acoperit de straturi de zapada care mai de care mai inalt, parc-ar fi intr-un concurs de cine ajunge primul mai aproape de cer. Aceasta spre bucuria celor mici, dar si a celor mari, deopotriva. Cei mici se ingroapa in zapada si sunt atat de uimiti de patura aceasta imaculata, incat vor sa o simta pe degete, vor sa o manance si vor sa se arunce in ea sa testeze grosimea stratului. width=Insa pentru cei mari, bucuria este putin mai complexa. Zapada inseamna ca poate incepe perioada vizitelor saptamanale la munte! Inseamna ski, snowboard, vin fiert si multa distractie. Iar Poiana Brasov este un loc minunat pentru a le trai pe toate acestea. Nu numai ca este cea mai populara statiunie din Romania, dar este si un important centru turistic, preferat atat de romani, cat si de turistii straini din Germania, Franta, Italia sau alte state europene.

 width=Poiana Brasov dispune de 12 partii de ski cu diferite grade de dificultate, de exemplu Bradul –dificultate scazuta, Kanzel – dificultate medie sau Ruia – dificultate ridicata. Pe langa acestea, in Poiana mai puteti gasi 3 partii pentru coborare si slalom urias, o partie pentru slalom special si doua trambuline si o partie olimpica. Partiile sunt dotate cu instalatie de teleski, doua linii de telecabina si una de telegondola care asigura transportul turistilor spre partiile de pe Postavarul. Sezonier, la acestea se mai adauga mai multe linii de teleski.

 width=Cele 120 de zile pe an cand puteti gasi zapada in Poiana Brasov sunt un motiv de bucurie pentru iubitorii de sporturi de iarna. In plus, in anul 2008, Poiana a fost votata de catre telegraph.co.uk ca fiind cea mai accesibila din punct de vedere financiar statiune de iarna europeana.

Hotelul Alpin din Poiana Brasov va asteapta sa va bucurati de iarna intr-un cadru minunat, care va inlesneste accesul la activitatile dvs. preferate de iarna. Vestea buna este faptul ca suntem mereu aproape de clientii nostri si dorim sa va facem vacantele cat mai placute. Astfel va punem la dispozitie shuttle-uri care va vor transporta catre partiile de ski. Acestea pleaca din 15 in 15 minute de la hotel catre partie si de la partie catre hotel. In plus, avem 15 monitori de ski care va stau la dispozitie pentru a va ajuta sa va bucurati din plin de iarna. Daca nu aeti echipamentul necesar, nu va faceti griji, puteti inchiria de la noi.

Echipament ski          

Copii pana la 12 ani:

1-3 zile                  40 RON

3-5 zile                  35 RON

5< zile                   30 RON

 

Adulti:

1-3 zile                 45 RON

3-5 zile                 40 RON

5< zile                   35 RON

 width=Poiana Brasov se situeaza la o distanta de 24 km de Brasov si 164 km de Bucuresti, pe DN1.

Transportul se poate face cu masina personala (aprox. 2h30 de condus de la Bucuresti) sau cu trenul pana in Brasov iar de acolo cu taxi sau diferite mijloace de transport in comun pana in Poiana. Din informatiile culese de pe site-ul Politie Romane reiese ca nu sunt restrictii de trafic ce ar putea sa va impiedice sa ajungeti in Poiana Brasov. Va asteptam!

 

Sursa 1

Sursa 2

Sursa 3

Sursa 4