6 °CPoiana Brașov
Imagini live

Our Hospitality Stories – Bianca – Front Office Manager

Dragi citititori ai blogului “Our Hospitality Stories”, stim ca ne-ati dus dorul, dar pentru a putea sa va intalnim asteptarile pe planul de ospitalitate la cele mai ridicate standard, focusul nostru a fost constrans pe dezvoltarea continua si pregatirea pentru sezonul de vara.

Asadar, astazi venim in intampinarea voastra cu o noua poveste, prezentand-o pe Bianca!

O descriem a fii o persoana magnifica din orice punct de vedere, carismatica, atenta la multumirea fiecarui client care calca pragul hotelului Alpin, profesionista si organizata (aceasta calitate dusa spre perfectionism).

Am asamblat un sir de intrebari interactive prin care am vrut sa aflu mai multe informatii despre “Cine este Bianca de fapt?”, relatia ei cu brandul Alpin si mai multe…

Cum te-ai descrie in cateva fraze ca si persoana?

“ – Sincer, este prima data cand incerc sa ma descriu, cred ca sunt o persoana pozitiva, mereu imi place sa gasesc partea buna a lucrurilor indiferent de situatie si sa fiu mereu optimista. In rest independenta, ambitioasa, dedicata si organizata, poate de multe ori mult prea organizata dar ma straduiesc ca aceasta “ calitate” sa nu fie dusa spre perfectionism. Imi place sa zambesc, sa ma bucur de tot ceea ce este frumos in jurul meu, atat in viata personala cat si la serviciu si imi doresc ca fiecare zi sa fie un succes.”

Ce te-a determinat sa lucrezi la Alpin?

“ – La Alpin am venit cu gandul de a avea un job temporar, tocmai terminasem facultatea de Stiinte Economice, dar nu specializarea Turism. M-am gandit la acel moment ca am de invatat daca lucrez pentru un brand si ulterior cand mi se va ivi oportunitatea pot sa activez in domeniul studiat.”

Care a fost pozitia pe care ai debutat si la ce pozitie ai ajuns in prezent sa o ocupi?

“ – Povestea este destul de lunga… In 2005 mi s-a oferit sansa de a lucra ca receptioner, timpul a trecut dar nu degeaba , am invatat foarte mult de la colegii dedicati si asa am ajuns sa fiu PR, Sales Leisure Coordinator, Corporate Project Manager iar acum Front Office Manager.”

Dupa ce am aflat cine este Bianca si care este rolul ei in cadrul Alpin Resort Hotel, nu ne-am oprit, am fost mai mult decat placut impresionati si am continuat cu mai multe detalii pe care vrem sa le impartasim cu voi…

Care sunt lucrurile care te fac fericita pentru ca ai ales Alpin?

“ – Sunt fericita ca am ales Alpin si am aceeasi bucurie zilnic de a veni la serviciu. Pentru mine este a doua mea casa, unde m-am format atat ca om la inceput de drum cat si profesional, Alpinul fiind o adevarata scoala in industria ospitalitatii. Tin sa multumesc proprietarilor Alpin Resort Hotel pentru increderea acordata de-a lungul anilor si posibilitatea de a creste in organizatie, ocupand astazi pozitia de manager de department.”

Care este relatia ta cu echipa?

“Fara echipa nu poti sa existi! Daca vorbim de echipa mica, departamentul Front Office, imi place sa cred ca in aceste trei luni de cand ocup pozitia actuala, echipa este mai unita si mai dornica de a obtine rezultate pozitive, iar echipa mare inseamna Alpin, oamenii care ma sustin zilnic si pe care ii sustin pentru a ajunge la scopul comun, de a fi cea mai buna gazda pentru oaspetii nostri.”

Ce obiective iti doresti sa realizezi in viitor cu brandul Alpin?

“Imi doresc ca si pana acum ca ideile si priceperea mea sa contribuie la dezvoltarea continua a brandului si sa punem in practica cat mai multe proiecte constructive atat pentru echipa cat si pentru oaspeti.”

In final, am vrut ca Bianca sa transmita un mesaj colegiilor ei, dupa ce am vazut implicarea ei extraordinara in tot ce inseamna brandul Alpin, dorinta acerba de a multumi fiecare oaspete in parte, tratandu-l exemplar, dar si de a impartasi ideile ei pentru evolutia continua a brandului.

“ – Mesajul meu este de multumire pentru colegi si pentru proprietarii care investesc pentru o dezvoltare continua a brandului. O echipa unita si implicata a adus, aduce si va aduce succesul brandului Alpin, plasandu-ne printe liderii industriei ospitalitatii.”

“ – Colegii din departamentul Front Office asteapta cu mare drag sa fie gazda oaspetilor nostri, un sejur reusit fiind o certitudine!”