34 °CPoiana Brașov
Imagini live

Oliver Pineda – Salsa Champion – a sosit in Brasov, Romania!!!!!

 width=

Salseros!!! Vamos a bailar!!! Sau cum spunea Celia Cruz…..Azzzzzuuuuucaaaar !!

Romania, Brasov, Salsa!
O sa va intrebati: care e legatura?
In week-end-ul acesta (15-17 iunie) o sa aiba loc Festivalului de salsa „Step in2 Salsa Weekend“la Braşov la Eliana Mall. Invitatul special al acestui eveniment va fi chiar Oliver Pineda.
Organizatorii festivalului sunt Scoala de Dans din Brasov Step in2 Salsa.

 width=

Alexandra Ichim (reprezentanta Step in2 Salsa) impreuna cu Oliver Pineda

Ar fi pacat sa ratati o asemenea ocazie rara de a fi instruiti de unul dintre cei mai buni instructori de salsa din lume si sa pierdeti show-ul pe care Oliver il face. Este total captivant si incredibil! Te va fermeca de la primele miscari!
Programul festivalului va cuprinde: workshop-uri pentru instructori, tehnici de salsa, tehnici de piruete, tehnici de dans, salsa shines solo, salsa spin drills, intrebari si raspunsuri,afro cuban rumba, introducere in zouk dance si bineinteles Oliver Pineda Show.

Despre Oliver Pineda sunt foarte multe de spus.
Pentru cunoscatori este foarte simplu, dar pentru cei care nu il cunosc este cam asa: este ca si cand i-ai povesti unui iubitor de curse de Formula 1 ca o sa aiba loc o intalnire a fanilor cu Michael Schumacher.
Chiar daca s-a nascut in Australia, radacinile lui se afla in Chile. Este talentul de necontestat al Australiei si practica acest stil de dans de 15 ani.
Metodele sale de predare sunt unele clar si precise ceea ce l-au facut sa fie unul dintre cei mai admirati şi mai căutati instructori de salsa din lume.
Puteti urmari aici o demonstratie facuta de Oliver Pineda impreuna cu Alien Ramírez la Festivalul de Salsa din Costa Rica 2012.


Sau impreuna cu partenea lui Luda Kroitor.
http://www.youtube.com/watch?v=cE14pUGDshs&feature=player_embedded#!

A castigat de 5 ori titlul de „World Salsa Champion” impreuna cu partenera lui Luda Kroitor cu care a participat si la ‘Dancing With The Stars’ si ‘So You Think You Can Dance’.
Este fondatorul si directorul celei mai de succes scoli de dans din Australia „Latin Motion Dance Academy” si al celui mai prestigious eveniment/ competitie australiana de dans “The Australian Salsa Classic”.
Pentru cei care doresc sa se informeze mai detaliat despre biografia lui, o puteti face AICI.

Am intrebat un campion de dans sportiv cum ar trebui sa fie, sa arate partenera perfecta.
Raspunsul lui a fost: “Trebuie sa fie completa din toate punctele de vedere. Sa fie gratioasa, flexibila, sexy, creativa, rapida, acrobata, senzuala, sa aiba carisma si o prezenta scenica minunata”.

Cine va atrage privirea cand va uitati la o pereche de dansatori?
Ea sau el?
De cele mai multe ori, ea! Tindem sa credem ca dansul ei este mai spectaculos, dar situatia nu este asa.
O pereche de dansatori profesionisti este intotdeauna privita cu admiratie. Daca este privita de un cuplu de amatori, el se uita la dansatoare pentru ca este atras de senzualitate ei data si de costumul care dezvaluie mai multa piele, iar ea se uita la dansator admirandu-I miscarile lascive si precise.

 width=

Pantofii de dans ai lui Ali

Un dansator profesionist intotdeuna se va uita la o dansatoare/ un dansator vrand sa ii studieze miscarile.
Desigur, mai exista si varianta ca tendinta creierului sa fie de a te ranspune cu dansatorul de pe scena, gandindu-te…. Eu as putea sa fac la fel? Cum ar fi sa ma misc la fel? Cum as fi privit daca m-as misca la fel?

Se cauta decenta in dansul sportiv. De aceea, exista reguli stricte in ceea ce priveste costumele pe care dansatorii pe vor purta pe scena: costumele lor trebuie sa se asorteze, blugii nu pot fi folositi, concurentele care poarta fuste sau rochii sa poarte si dress au ciorapi de plasa, baietii sa poarte sosete la costum.

 

Pentru cei care doresc sa fie prezenti sau sa participe la Festivalul de Salsa de la Brasov, va invitam sa petreceti acest week-end la Hotel Alpin. Avem cazare la cele mai inalte standarde, piscina, terasa, restaurante rafinate si nu in ultimul rand, singurul club de noapte din Poiana Brasov – Gatsby Basserie & Bar

Distractie placuta!!!!!
Sursa foto: Facebook/stepin2salsa