34 °CPoiana Brașov
Imagini live

Noul Director General, Carmina Gal, aduce o vastă expertiză în domeniul ospitalității la Alpin Resort Hotel și K2 Alpin

 

 

Alpin Resort Hotel este încântat să anunțe numirea doamnei Carmina Gal în funcția de Director General al hotelului. Cu o experiență solidă de peste două decenii în industria ospitalității, doamna Gal este un profesionist dedicat și experimentat.

Carmina Gal și-a început cariera în domeniul turismului în anul 2000, în cadrul lanțului Ana Hotels, Poiana Brașov. În anul 2005, a preluat funcția de Director Vânzări, pentru ca cinci ani mai târziu să devină Director General al celor trei hoteluri ale grupului, poziție din care a coordonat activitatea până în anul 2021.

La începutul anului 2021, cu dorința de schimbare, s-a alăturat Grupului Educațional Winsedwiss, ce are sediul central în Elveția și deține birouri atât în România cât și în Serbia, unde a preluat funcția de Director al Departamentului de Ospitalitate.

Cu toate acestea, dragostea doamnei Gal pentru partea operațională a Industriei Ospitalității a condus-o către noi provocări. A gestionat cu succes deschiderea Hotelului Atlas din Timișoara, un boutique hotel elegant situat în inima orașului, și a avut privilegiul de a fi implicată în experiența culturală excepțională din 2023, când Timișoara a fost desemnată Capitala Culturală Europeană.

Întorcându-se la dragostea cea dintâi- Poiana Brașov, Carmina Gal este încântată să preia conducerea Alpin Resort Hotel. Cu investițiile recente realizate de familia Aron în Alpin Resort Hotel și în fostul Complex Favorit, acum Centrul de Evenimente K2 Alpin, doamna Gal vede oportunitatea de a contribui la creșterea și dezvoltarea continuă a acestei destinații de top.

Cu o încredere fermă în potențialul acestei destinații și în echipa de profesioniști din spatele ei, Carmina Gal este hotărâtă să ducă Alpin Resort Hotel la noi culmi de excelență.

„Este o onoare să mă alătur echipei de profesioniști de la Alpin Resort Hotel și să continui tradiția de ospitalitate și excelență pentru care această destinație este cunoscută”, a declarat Carmina Gal. „Cu experiența mea și cu sprijinul unei echipe puternice, sunt hotărâtă să continuăm să oferim oaspeților noștri experiențe memorabile și servicii de cea mai înaltă calitate.”

Despre Alpin Resort Hotel:

Alpin Resort Hotel este unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri de pe piața din Poiana Brașov, oferind servicii de lux și facilități de neegalat pentru oaspeți. Situat în inima naturii,  la doar câțiva pași de principalele atracții ale stațiunii, Alpin Resort Hotel este alegerea perfectă pentru cei care doresc să se bucure de o experiență montană autentică.