24 °CPoiana Brașov
Imagini live

Mountain Bike School & Rental

 width=

Fii sincer!! Cat timp a trecut de cand te-ai urcat ultima oara pe bicicleta?
Poti sa aduci o schimbare in viata ta si sa alegi sa faci un traseu de mountain bike la Poiana Brasov.

Nu trebuie sa fii neaparat un expert care poate isi doreste un traseu complex.
Este laudabil ceea ce se intampla si anume ca, in Romania a inceput sa se contureze din ce in ce mai puternic aceasta modalitate de turism ecologic: excursiile de mountain biking!

 width=

Abundenta peisajului natural te duce in locuri de poveste. Chiar daca amenajarea pistelor se misca mai greu dar…. Suntem in Romania. Nu ne ramane decat sa asteptam.

Poti sa privesti altfel lucrurile. Ia-o ca pe o experienta ce trebuie incercata, o exprienta care nu duce lipsa de adrenalina (de altfel ca orice sport).
Trebuie insa sa va avertizam ca puteti cadea in extrema cealalta, poate deveni un microb, o stare de spirit.

 width=
Comunitatea bikerilor din Romania are o crestere exponentiala. Puteti cauta pe Google si veti gasi imediat forumuri ale bikerilor dornici sa-si impartaseasca experienta.

Traseele noastre sunt vizitate si de turisti straini care sunt atrasi, in primul rand de frumusetea si bogatia reliefului si de adrenalina oferita de traseele neamenajate. Poate parea hilar, dar pe unii chiar asta ii atrage!

 width=

Centrul Mountain Bike School & Rental – Hotel Alpin, Poiana Brasov organizeaza trasee cu diferite grade de dificultate in zona Brasov – Poiana Brasov.

Asta insemnand ca:
• Fiecare tur este insotit de un ghid care cunoaste foarte bine toate traseele din zona, deci, te poti bucura de drum alaturi de ceilalti, fara a pierde timpul cu orientarea. Asta reprezinta un mare avantaj!!
• Traseele pot avea o durata de o zi sau de o jumatate de zi.
• Vei fi ales pentru grupul corespunzator pregatirii si conditiei tale fizice
• Vei primi sfaturi necesare pentru imbunatatirea performantelor tale.

Vom detalia pe scurt cele 3 trasee.

1. Usor – In jurul Poianei Brasov (este un circuit de testare si initiere care contine drum de pamant prin padure, cateva coborari pe pante usoare, cateva urcari usoare de drum forestier)
2. Medium (ceva mai mult efort fizic, nivelul tehnic este mai ridicat, participantii trebuie sa cunoasca elemente de baza de mountain bike, urcari mai lungi, coborarile sunt mai rapide pe drumuri mai inguste dar si pe poteci)
3. Dificil (trasee de o zi intreaga de dificultate si lungime mai mare)

 width=

Pana aici suna bine. Adica, mie nu mi-ar conveni, de exemplu sa fiu pus in grupul de dificultate medie, incepator fiind. Mi se pare foarte corect cum e gandit. Sa trecem mai departe.

Echipamentul nu trebuie sa va dea bataie de cap. Se poate inchiria de la centru tot, incepand cu  biciclete pentru incepatori, mediu si avansati, casca protectiva, manusi, genunchiere, cotiere.
Cele 2 tipuri de biciclete puse la dispozitie sunt Hard-Tail (pentru incepatori) si Full-Suspension (pentru cei de nivel mediu si avansati).

Perioada in care se organizeaza circuite de mountain bike si cursuri de perfectionare este Mai – Octombrie 2012.
Aveti la alegere programe de 1-4 zile, sau circuite de jumatate de zi cu intoarcere sau transfer inapoi la hotel Alpin.

Exista 3 variante de program:
HalfDay1 (dimineata) = 9h30 – 13h00.
HalfDay2 (dupa-amiaza) = 15h00 – 18h00
Full Day (toata ziua) = 9h30 – 16h00.

 width=

Este foarte important de retinut pentru cei care doresc sa faca acest lucru sa rezerve prin telefon sau email, cel tarziu cu o zi inainte, pana la ora 18:00.
Pentru alte detalii, financiare sau organizatorice, va rugam sa ii contactati pe:
Victor: 0722 566625 sau contact@g-form.com
Razvan: 0723 723255 sau razvan@activeholidays.ro
Spor la pedalat!!!!

 

GALERIE FOTO