34 °CPoiana Brașov
Imagini live

Media Music Awards 2012

 width=AMR 1h!!!!!!!!!

Mai e o ora si va incepe prima editie a evenimentului Media Music Awards 2012.

Este considerat a fi cel mai pertinent eveniment, de cea mai clara transparent, in cadrul caruia se acorda premii muzicale in functie de preferintele ascultatorilor si de cat de difuzate au fost piesele respective pe canalele media si online.

O sa va intrebati…Ce-i asta? Nu am auzit niciodata de evenimentul asta! Este un alt eveniment monden?

Pentru ca este la prima editie, o sa va explicam noi repejor despre ce este vorba.

Ascultam muzica la radio, TV si pe internet si pentru prima data  in Romania se acorda premii muzicale pentru accesarile online.

Artistii care au avut cele mai multe difuzari in ultimul an, vor fi premiati in cadrul acestui eveniment, iar premiile vor fi acordate pe baza rapoartelor intocmite de Media Forest in perioada 1 octombrie 2011 – 1 octombrie 2012. Media Forest este institutia care monitorizeaza in Romania canalele media (radio, TV, internet). width=Majoritatea hiturilor difuzate le-ati ascultat toata vara la terasa hotelului Alpin sau in singurul club din Poiana Brasov – Gatsby Basserie & Bar – Hotel Alpin.

Pentru decernarea premiilor Media Music Awards, sunt luate in calcul difuzarile posturilor de radio Kiss FM, Europa FM, Magic FM, ProFM, Radio 21, Radio Zu, National FM si Radio Romania Actualitati, si a posturilor de televiziune Music Channel, Kiss TV, MTVRomania si UTV.

Ei sunt impartiti pe mai multe categorii.

Best Urban, Best Male, Best Female, Best New Artist, Best Hip Hop, Best Pop, Best Dance, Best Song,Best Rock, Best Dj, Best Group, Best Featuring, Best Video, Fastest Climber, Kiss Award, Media Forest Special Award, Best Online (Trilulilu) si Fans Like Award.

Evenimentul va avea loc in Piata Mare din Sibiu (fosta Capitala Culturala Europeana) unde timp de 3 ore, pe scena, vor urca cei mai in voga si mai difuzati artisti ai momentului pentru a li se inmana trofeele castigate la categoriile la care au fost nominalizati.

Evenimentul este sustinut de catre Kiss FM si Kiss TV si va fi transmis live atat online cat si la TV. width= Daca vreti sa o urmariti live pe Facebook, puteti accesa paginile oficiale are: URBAN (partener media al evenimentului) si KISS FM.

Daca vreti sa o urmariti la tv, comutati pe unul dintre cele sase posturi de televiziune: Kiss TV, TVR 2, TVR HD, TVR International, TV Neptun si Balkanika MTV.

Romania este o tara cu artisti exceptionali, muzica produsa si interpretata de acestia fiind exportata cu succes pe intregul mapamond. Conceptul este utilizat la scara mare pe pietele occidentale de showbiz, unde competitia intre artisti este extrem de ascutita. Incercam integrarea acestui eveniment intr-un context european, utilizand informatiile integrate de chart la nivel european si extinderea ariei teritoriale, obiectivul final fiind un eveniment muzical de talia Eurovision”, declara Adrian Cupsa, CEO Media Forest.

 width=Ii vom vedea pe scena pe cei mai iubiti artisti ai momentului: Alex Velea,Andreea Banica, Anda Adam, Andra, Vunk, Mandinga, Voltaj, Puya, Grasu XXL, Maximilian, Corina, Smiley, Antonia, Mandinga, Connect-R, CRBL feat Helen, Raluka, DeepCentral si Loredana. width=Se pare ca organizatorii vor ca, cel putin din punct de vedere ethnic, sa fie ceva grandios, punand la dispozitia artistilor sonorizare aproximativ similara ca cea de la concertul Bon Jovi de la Bucuresti (proiectii gigant, jocuri de lasere masive, sunet de peste 100.000 de watti).

 width=Se pare ca cel mai difuzat artisit din Romania este Inna.  Artista, in momentul de fata este intr-un turneu in Mexic unde reuseste de fiecare data sa creeze isterie in randul fanilor.

La aflarea vestei, a fost extreme de incantata si a declarat ca “Le multumesc tuturor fanilor mei din Romania care ma sustin, imi asculta piesele si au facut ca “Tu si Eu” sa fie una dintre cele mai difuzate si apreciate piese. Abia astept sa ascultati piesele la care lucrez pentru noul meu album”.

http://www.youtube.com/watch?v=g0f8jggLMfs&feature=youtu.be

 width=Antonia este un alt castigator la MMA 2012 la sectiunea „Fans Like Award”.

Ea a declarat pe pagina oficiala de Facebook ca “Acum cateva ore, pe drum spre Sibiu, am aflat ca datorita voua, celor care m-ati votat, am castigat premiul „Fans Like Award” la Media Music Awards! Va multumesc ♥”

http://www.youtube.com/watch?v=rqgjPR9gFDw&feature=plcp 

 width=Smiley ne pregateste un nou duet cu Alex Velea. Asteptam cu deosebit interes sa vedem despre ce este vorba.

http://www.youtube.com/watch?v=LGrjoD5PsVk&feature=player_embedded

 

Nu va mai tinem de vorba!

Fuga repede la Tv sau accesati rapid paginile de Facebook despre care am vorbit mai sus, unde puteti urmari live!!!!!!

Hotel ALPIN va ureaza vizionare placuta si va asteptam cu comentarii pe blog despre castigatori!

 

 

SURSA

http://www.facebook.com/smileyonline

http://www.facebook.com/AntoniaOfficial

http://www.facebook.com/Inna

http://www.facebook.com/ralukaofficial

http://www.facebook.com/MandingaOfficial