0 °C Poiana Brașov
Imagini live Tur virtual Cazare Restaurante Check-In

Locuri ce iti cresc adrenalina

 width=Probabil din dorinta de adrenalina, de a iesi din realitatea monotona si pentru a oferi un strop de nebunie si culoare existentei, multi dintre noi prefera sa-si umple serile cu cate un film horror. Pentru multi dintre noi, acest gen de film este un hobby, unii oameni se uita din placere, placere nebuna pentru astfel de detalii infricosatoare.

Ce ai spune insa daca ai putea sa fii protagonistul unui asemenea film, traind pentru o noapte, emotiile si starile oferite de cazarea la hotelul londonez Camden Lock. In acest loc inedit vei avea parte de unele dintre cele mai unice si de neuitat momente cu care poti sa-ti condimentezi vacanta. width=Clientii acestui hotel sunt invitati in decorul din filmul horror „Mama”  in care joaca Jessica Chastain, fiindu-le servite clipe de groaza ce au menirea de a creste doza de adrenalina.

Daca hotarasti ca in vizita ta in Londra sa te cazezi la hotelul Camden Lock, atunci trebuie sa te astepti la vizite paranormale, la unele provocari psihologice cat si la apeluri ciudate care in decorul horror, au capacitatea de a te speria, facandu-te protagonistul si totodata regizorul unui film de groaza pe care cu siguranta nu o sa-l uiti usor. width=Cum nu toti avem posibilitatea sa vizitam Londra, Hotel Alpin care va ofera niste conditii de cazare de vis, va propune sa vizitati cel mai renumit loc incarcat de istorie si care pentru multi imprima spaima datorita povestii sale.

Castelul Bran reprezinta unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din Romania, mai ales de catre turistii straini care vor sa afle mai multe detalii despre sangeroasa poveste a lui Vlad Tepes. width=Castelul Bran a fost locul despre care a scris  Bram Stoker in controversatul roman „Dracula”. Despre Vlad Tepes, circula o multime de legende care tin de sfera fantasticului si care, dupa spunele istoricilor, nu au niciun strop de adevar. Marele domnitor Vlad Tepes a fost unul dintre cei mai cruzi luptatori pentru adevar si dreptate, pedepsind necinstea si miniciuna prin tragerea in teapa.

Chiar daca cei mai multi din vizitatori vin la Castelul Bran atrasi doar de povestea fantezista conform careia Vlad Tepes s-ar fi transformat in vampir, frumustea si incarcatura istorica a locului ii va fermeca, determinandu-i sa revina. width=Profitand de legenda lui Dracula, Castelul Bran prezinta diferite efecte speciale care au ca scop creerea unei atmosfere de groaza, asemenanatoare cu cea din cartea lui  Bram Stoker, fiind un loc care poate sa se compare si sa sa castige mai usor interesul turistilor in fata noului hotel Camden Lock din Londra.

Astfel, intr-una din zilele vacantei dvs petrecute la Hotel Alpin, merita sa va indreptati pasi spre aceasta comoara a istoriei tarii noastre, oferindu-ti un stop de adrenalina.

GALERIE FOTO:

Surse: S1, S2