34 °CPoiana Brașov
Imagini live

INTRACEUTICALS

 width=Va voi dezvalui unul dintre cele mai noi secrete de frumusete folosite de cele mai mari starurile de la Hollywood.
Fara chirurgie, fara ace, doar o piele frumoasa si sanatoasa.

Ce ne dorim in ziua de azi? Un tratament care sa aiba resultate imediat vizibile, un facelift natural, un tratament care sa ne lase o piele stralucitoare si luminoasa.

Utilizat de celebritati, dermatologi, chirurgi plasticieni si saloane din toata lumea, Intraceuticals este un sistem revolutionar non-invaziv care inlocuieste traditionalele tratamente cu toxina botulinica si acid hialuronic. Este un tratament cu substante relaxante pentru mentinerea efectului toxinei botulinice sau pentru riduri fine, cu rezultate vizibile dupa prima sedinta. Suna incredibil, nu?

Intraceuticals reuseste cu ajutorul unui aparat care produce oxigen hiperbaric sa introduca in straturile profunde ale pielii substante benefice precum acid hialuronic, vitamine (A, C, E), antioxidanti (aloe vera si ceai verde).

 width=
Acestui aparat i se mai spune si „masina de intinerit a Madonnei” deoarece ea are 4 asemenea aparate, cate unul in fiecare casa a ei,plus unul care o insoteste in concerte.
Madonna il foloseste in fiecare zi atunci cand este in turneu.
Poate asa se explica cum de arata cu 10 ani mai tanara (acum are 54 ani) 🙂

Haide-ti sa descoperim impreuna Fantana Tineretii!!

Intraceuticals® foloseste mai multe tipuri de tratament, in functie de rezultatul dorit de catre oaspetele Spa-ului, dupa cum urmeaza:

 width=

INFUZIA REJUVENATE exploateaza trei elemente pentru a atinge rezultate imediate si semnificative:

  • oxigenul sub presiune usoara ajuta la depunerea unor substante active de sfidare a vârstei în straturile mai profunde ale tenului în acelasi timp calmând si racorind tenul.
  • serul unic Rejuvenate contine acid hialuronic usor si o combinatie puternica de vitamine si antioxidanti. Acidul hialuronic ajuta la hidratarea imediata a tenului rezultând într-o fermitate sporita, riduri si linii fine reduse, contururi faciale îmbunatatite si stralucire generala.
  • produsele de suport pentru tratament asigura straturi esentiale pentru a încapsula si suplimenta nutrientii tenului pentru un efect sinergic maxim si rezultate de lunga durata.

 
INFUZIA ATOXELENE
Cu o singura Infuzie Atoxelene® liniile expresiei Dvs. se vor calma în mod vizibil. Pentru beneficii maxime sunt recomandate infuzii repetate saptamânal timp de sase saptamâni.

  • liniile expresiei devin mai netede, mai ferme si reduse în mod vizibil, conturul ochilor mai definit iar buzele rotunjite. Mentineti aceasta schimbare pozitiva cu o Infuzie Atoxelene® la fiecare patru pâna la sase saptamâni.
  • serul unic Atoxelene contine acid hialuronic usor si o combinatie puternica de vitamine si antioxidanti în plus fata de Argireline. Acidul hialuronic ajuta la hidratarea imediata a tenului rezultând într-o fermitate sporita, riduri si linii fine reduse si contururi faciale îmbunatatite. Argireline face magia având ca tinta în mod special liniile expresiei si asigurând o fermitate sporita, riduri si linii fine mai netede.

 width=

INFUZIA OPULENCE

  • infuzie Opulence este calmanta, relaxanta si potrivita pentru toate tipurile de ten. Într-un singur tratament de calmare tenul dvs. se va vedea mai tânar, mai stralucitor, mai luminos. Nuanta neuniforma a tenului este echilibrata, tenul pare si se simte hidratat, întinerit, stralucitor si proaspat
  • serul unic Opulence contine acid hialuronic usor, o combinatie puternica de vitamine si antioxidanti si un amestec de iluminatori botanici. Acidul hialuronic ajuta la hidratarea imediata a tenului rezultând într-o fermitate sporita, riduri si linii fine reduse si contururi faciale îmbunatatite. Iluminatorii botanici ajuta la echilibrarea nuantei tenului iar vitamina C protejeaza si apara contra vatamarii provocate de mediu si îmbatrânirii premature a tenului.
  • acidul hialuronic usor din serul Opulence este absorbit repede pentru o dispersie maxima a nutrientilor. Gelul de hidratare Opulence cu acid hialuronic multi-categorie ofera un rezervor de nutrienti pentru nivelurile mai scazute ale tenului, iar crema de stralucire si umidificare Opulence cu acid hialuronic multi-categorie umidifica suprafata tenului. Rezultatul final în hidratarea intensa este acum atins si îl putem denumi depunere hialuronica.

Vitarium SPA la Hotel Alpin te invita sa descoperi tratamentul facial „Intraceuticals”.
Aici veti gasi detalii despre preturi si ce anume include pachetul: curatare faciala 30 min, Iyashi Dome, baie de lapte, masaj cu unt de Shea, masaj Ayurvedic, Vichy Shower.

 

Pentru programari sau alte informatii, va invitam sa il contactati pe d-nul Sebastian Gongu(manager SPA Alpin) la adresa spamanager@hotelapin.ro