34 °CPoiana Brașov
Imagini live

Hristos a Inviat!

 width=   Se spune ca viata-i ca un pod, suspendat pe 3 piloni:  Iubire, Speranta si Credinta. Lumina lor, ne arata calea, ajutandu-ne ca la sfarsitul drumului, privind inapoi, sa fim multumiti de ceea ce vedem. Iubim! Ne iubim familia, semenii, iubim natura si tot ce ne inconjuara. Speram! Speranta ne este ascunsa-n fiecare colt al sufletului nostru. Credem..si asta ne face mai puternici.

Lumina acestor piloni, din cand in cand, poate sa slabeasca, lasand in intuneric o parte din pod. Atunci trebuie sa gasim puterea, sa primim inapoi, sa incercam sa reparam ce am gresit si sa ne regasim pe noi insine.

Pastele, sarbatoare luminii, ne indeamna sa ridicam ochii din pamant, sa renuntam la masti, si sa ne apropiem pasii si gandul de divinitate.  Sarbatoare Invierii Domnului, se petrece in familie, alaturi de cei dragi tie, intr-un cadru cald si primitor.

In ultimii ani, din pacate, Pastele a devenit o sarbatoare comerciala, accentul cazand pe preparatele sofisticate din carne de miel, ouale vopsite in diferite culori, si muulte alte dorinte excentrice care nu au nicio tangenta cu sarbatoare. Uitam ca in aceasta Sfanta zi, ii multumim lui Iisus Hristos, care s-a rastignit pentru iertrarea pacatelor si a doua zi a inviat. Uitam ca rosul semnifica sangele Domnului, ca mielul este plasmuirea lui Iisus, caruia ii aducem o jertfa.

 width=Pentru a simti sarbatoarea Invierii, in adevaratul ei sens, iti propun sa alegi un cadru placut, imbracat in haina primaverii, in mijlocul naturii, unde sa te simti mai aproape de divinitate. Hotel Alpin, situat in mijlocul Poianei Brasov iti propune sa-ti petreci Pastele intr-un mod de vis.

Ofera-ti tie si familiei tale, o escapada din realitate, alegand sa petreci aceasta sfanta sarbatoare intr-un mod placut, planuit in stilul Hotelului Alpin. Intr-o atmosfera fantastica, intr-un loc unde simturile, corpul si mintea iti vor fi rasfatate.  Spune Hristos a Inviat, din tot sufletul, priveste prin lumina lumanarii chipurile persoanelor dragi, ciocneste un traditional ou rosu si simte natura aproape. Alege reteta perfecta, ce imbina traditionalul cu modernul, a Hotelului Alpin.

HRISTOS A INVIAT, CRESTINE!

 width=

GALERIE IMAGINI:

Sursa : S1, S2