24 °CPoiana Brașov
Imagini live

Hotel Alpin si HRevolution 2012

 width=In ultima zi din luna octombrie, Hotel Alpin Poiana Brasov a participat la Conferinta HR Evolution ce a avut loc la Radisson Blue Bucuresti.

Conferinta aceasta este cea mai importanta din tara in domeniul HR si a ajuns deja la editia a 8-a. Sub motto-ul  ’Evolution is natural. Revolution makes the difference’ (Evolutia se face natural. Revolutia este cea care face diferenta.), conferinta s-a axat pe ideea unei revolutii in fiecare domeniu de activitate. Aceste domenii evolueaza teoretic si practic in mod constant, dar uneori este nevoie de o revolutie pentru a schimba viziunea si a a atrage un nivel de performanta ridicat. width=Conferinta HRevolution a fost conceputa pentru profesionistii in resurse umane, dar nu doar pentru acestia. Sunt vizati si managerilor interesati sa isi bazeze relatiile de afaceri pe incredere si pe niste indicatori care sa fie adaptati mediului unde compania isi desfasoara activitatea. width=In cadrul acestei conferinte au fost initati speaker internationali renumiti care au prezentat strategii dfe management inovatoare si metode de a maximize performanta, punand accentul pe partea practica. Printre acestia s-au numarat Charles Green, Fondator si CEO, Trusted Advisor Associates care, in prezentarea sa, a pus accentul pe dezvoltarea unor relatii bazate pe incredere si pe a fi un lider in orice situatie. width=Un alt speaker a fost Bjarte Bogsnes, VP Performance Management Development, Statoil, al carui scop a fost sa prezinte modul de a descatusa potentialul performantei si de a-l implementa. width=Tot la aceasta conferinta au fost organizate 4 workshop-uri in paralel:

  • Employee Feedback in the Digital Era: Social Media Case Studies from Unilever (Michael Silverman, Managing Director la Silverman Research)
  • Workshop 2: Business Development Based on Trust (Charles Green, Fondator si CEO,  Trusted Advisor Associates)
  • Workshop 3Strategic People Planning (Ruxandra Stoian, Partener, PricewaterhouseCoopers Russia)
  • Workshop 4Intelligent right-sizing (Adam King, Director, Organisation Design, Deloitte)

 width=Foarte importanta a fost si expozitia atasata conferintei, unde participanti au putut cunoaste noi furnizori si au aflat despre servicii, instrumente si inovatii care ar putea sa ii ajute in organizatiile lor. Hotel Alpin Poiana Brasov a avut un stand in cadrul acestei expozitii, stand ce s-a bucurat de o atentie deosebita din partea participantilor. width=
 width=Motivul pentru care Hotel Alpin a participat la aceasta conferinta este ca ne pasa de clientii nostri si dorim ca experienta lor atunci cand vin ca oaspeti in cadrul hotelului, sa fie una care sa ii multumeasca pe deplin. width=

 

Sursa:

http://www.business-edu.ro/eveniment/hr-evolution/2012

http://static.business-edu.ro/imagini/pictures/hr-evolution.jpg

http://www.hr-club.ro/ro/fisiere/imagini/citat-si-stampila-en.jpg

http://trustedadvisor.com/public/fieldbook-materials/CharlesHGreen-Photo2-Hires.jpg

http://kallokain.blogspot.ro/2011/11/beyond-budgeting.html