33 °CPoiana Brașov
Imagini live

Hotel Alpin – Retrospectiva 2013

Incepem acest an prin a va ura in primul rand „La multi ani!” si prin a va dori sa aveti un an nou plin de lucruri minunate pentru dumneavoastra si cei dragi, multe reusite profesionale si liniste sufleteasca.

 width=

Pentru ca anul 2013 a fost un an special pentru noi, dorim sa facem o retrospectiva a articolelor care au aparut pe blogul nostru, pentru a rememora impreuna cu dumneavoastra cele mai interesante informatii pe care vi le-am pus la dispozitie.

 

Anul 2013 a inceput cu ganduri bune si v-am prezentat Romania ca fiind prima tara europeana ce organizeaza jocuri olimpice corporatiste, competitie ce a fost tinuta pentru prima data in 1986 in California. Am continuat cu prezentarea unei retete vechi de 4500 de ani – foie gras – si cu sfaturi si solutii pentru ajungerea la kilogramele dorite, dupa mesele imbelsugate de sarbatori.

Au urmat o serie de articole despre diverse evenimente importante din viata regiunii Brasov: FOTE – Festivalul Olimpic al Tineretului European, Congresul National de Salsa, Editia a X-a a Cursei Traznitilor, dar v-am prezentat si cele mai iubite personalitati din judetul Brasov.

 width=

Cu mare bucurie, v-am anuntat anul trecut ca am realizat cea de a 1000-a procedura folosind revolutionarul aparat IYASHI DÔME. Am trecut impreuna de Ziua Indragostitilor si Dragobete si v-am adus in atentie diversele proceduri pe care vi le punem la dispozitie in cadrul Spa-ului Vitarium, care vor aduce echilibrul de care aveti nevoie in viata dumneavoastra.

De mentionat este si seria culinara cu care speram ca v-am incantat nu doar privirile, pentru ca ne dorim ca dumneavoastra sa incercati retetele prezentate pe blogul nostru si sa ne  spuneti ce parere aveti de ele.

Pe langa prezentarea procedurilor din cadrul Spa-ului nostru si a retetelor, ne-am propus si consideram ca am si reusit sa promovam si viata culturala, dar si cea sportiva din regiunea Brasovului, intrucat aceste 2 segmente sunt pline de viata si atrag mii de turisti. Astfel au aparut articolele despre Saptamana comediei, despre proiectul Dancing City, despre snowboarding, despre mountain bike si multe altele.

 width=

Desigur, nu am putut sa nu va facem cunoscuta istoria si prezentul unor cetati, palate sau alte monumente istorice importante din zona sau din tara cum ar fi Palatul Cantacuzino, Cetatuia de pe Straja, Lacul Sf. Ana, Palatul Babru Stirbei, Lacul Rosu sau Cetatile Sighisoara sau Fagaras.

Trebuie sa mentionam ca Finala Miss European Turism s-a tinut la Hotel Alpin Poiana Brasov, iar ce este mai important este ca hotelului nostru i-a fost oferita Diploma de Excelenta, fiind pe locul I in Topul Afacerilor Romania, pe locul I la categoria „Leisure Hotel of the Year” si pe locul II la categoria „Spa of the Year”. O alta recunoastere a serviciilor impecabile oferite de Hotel Alpin, de aceasta data internationala este faptul ca ne-a fost acordat Certificatul de Excelenta de catre Tripadvisor.

 width= width= width= width=

 

Impreuna am depasit cu bine Halloween si Festivalul dulciurilor si am aflat care este definita relaxarii, am aflat cum sa ne ferim de vampirii energetici si cum sa ne pregatim de iarna si de sarbatorile de iarna.

Anul care s-a incheiat a fost un an deosebit pentru noi in primul rand datorita celor care ne-au urmarit blogul si celor ne-au trecut pragul. Dorim sa va multumim pentru ca ati fost alaturi de noi si va invitam sa ne onorati cu prezenta si in mediul online, dar si in cadrul Hotelului Alpin, in minunata locatie care este Poiana Brasov.

 width=