34 °CPoiana Brașov
Imagini live

Hotel Alpin – premiat pentru excelenta

 width=Calitatea este mereu premiata. Pentru ca dvs. sunteti cei care contati, pentru ca dorim sa va facem sa va simtiti minunat in zilele de vacanta, Hotel Alpin, hotelul sufletului tau, redefineste calitatea in ceea ce priveste confortul dvs.

Datorita dvs, de-a lungul timpului Hotel Alpin a fost premiat pentru diferite servicii de care puteti profita doar daca alegeti sa va petreceti vacanta in mijlocul Poianei Brasov, la hotelul nostru. Pe langa peisajul mirific care va incanta privirea, o vacanta in acest tinut nepatat de poluare sau alti factori distructivi, reprezinta un rasfat al trupului, al simtului si mai ales o bucurie pentru suflet.

 width=Hotel Alpin primeste diploma de excelenta, mentinandu-se inca din 2003 in Topul National al Firmelor si asta datorita serviciilor de calitate oferite la un pret avantajos, si mai ales faptului ca Hotel Alpin stie sa ascunda in tot ce face cate in strop de suflet!

In 2011 Hotelului Alpin i se acorda locul 1 in Topul Afacerilor Romania, loc pe care si-l pastreaza cu detasare datorita dvs, clientilor fideli.

Hotelul sufletului tau se claseaza in 2012 in fruntea Topului Profit Romania, pe nisa turismului. Acest premiu este dublat de bucuria pe care o citeste in ochii oricarui turist care se intoarce cu placere in fiecare an sa-si petreaca vacanta in atmosfera de vis oferita de Hotel Alpin.

 width=Anul acesta, Hotel Alpin este premiat in cadrul galei premiilor de excelenta in turism, clasandu-se pe primul loc la categoria „Leisure Hotel of the year” si pe locul doi, la categoria „SPA of the year”.

Vitarium Spa reprezinta locul unde corpul si simturile tale vor fi rasfatate din plin, locul unde daca ai fost o data, vei reveni cu placere.

 width=Tot anul acesta, Hotelul Alpin si Vitarium Spa au primit Certificatul de Excelenta oferit de catre Tripadvisor care atesta faptul ca serviciile oferite de catre noi sunt la standarde europene, unice in Romania, aflandu-se in topul locurilor de cazare si rasfat pe care-l prefera, atat turistii romani cat si cei veniti din alte tari.

 width=Toate premiile primite de-a lungul timpului de catre Hotel Alpin, se datoareaza si dvs, asa ca echipa profesionista din spatele acestui hotel va multumeste si va promite ca va ramane la inaltime, mulandu-se perfect pe dorintele dvs, transformandu-va vacanta intr-un vis de neuitat. width=

GALERIE IMAGINI:

Sursa: S1