34 °CPoiana Brașov
Imagini live

Hotel Alpin – destinatia premium a Romaniei

 width=La ce ne gandim atunci cand alegem destinatia vacantei noastre? Care este primul nostru gand? Dupa ce criterii ne ghidam? Vrem ca vacanta noastra sa fie una fantastica, de neuitat, o vacant de la care avem mari asteptari (chiar daca e vorba doar de un week-end) pentru ca am investit in aceasta vacanta timp si bani.

 width=Ordinea nu este importanta, dar ce ne dorim cu totii este: sa fie curat, sa fie civilizat, sa fie mancarea buna, sa existe parcare, personalul hotelului sa te trateze cu respect si profesionalism, sa existe un loc de joaca pentru copii, eventual o piscina, sa ai ce sa vizitezi prin imprejurimi sau respectivul hotel sa fie localizat intr-o zona care sa iti permita sa practice sporturile preferate, hotelul respectiv sa iti puna la dispozitie transport.

 width=

Acesta este minimum doleantelor unui client.
Dar, daca locatia respective intruneste mult mai multe decat criteriile enumerate mai sus?
Gen….sa iti permita sa organizezi o conferinta sau chiar multiple conferinte in acelasi timp, iar pentru participantii la conferinta sa asigure si cazare? Sau sa iti puna la dispozitie o lista intreaga de sali din care o poti alege pe cea mai buna pentru tine, dorind sa organizezi o nunta de vis? Pentru ca pana una alta, peste ani si ani, vei ramane cu amintirile care sunt cele mai importante.

http://www.hotelalpin.ro/restaurante-nunti-poiana-brasov

 width=

HOTEL ALPIN intruneste toate aceste criterii si chiar mai multe. Si spunem asta cu mandrie pentru ca avem cea mai moderna unitate de cazare din Poiana Brasov.
Acest articol nu este o alta prezentare a hotelului nostru, ci doar o aducere aminte pentru dumneavoastra clientii nostrii deja existenti sau pentru cei care doresc sa ne treaca pragul, ca noi, Hotel Alpin suntem destinatia premium a Romaniei!!!

Acest lucru a fost dovedit in mod oficial de numarul de premii castigate in timp de hotelul ALPIN. O sa mentionam doar 2 dintre ele.

  • Compania braşoveană Alpin 2003 a fost premiată în cadrul galei „Campioni în Business” organizată de Enterprise Investors şi BCR cu sprijinul Ziarului Financiar si Asociaţiei Triple Helix. Firma braşoveană a fost desemnată cea mai bună din Transilvania.
  • Binecunoscutul site de turism TripAdvisor.com este un site care asistă clienţii în colectarea de informaţii de călătorie si postarea de comentarii si opinii cu conţinut legate de călătorie. Anul acesta 2012, Hotelului Alpin resort & SPA i-a fost acordat prestigionul “Certificatul de excelenta”.

 width=Mai trebuie sa spunem ca la noi veti gasi singurul club din Poiana Brasov – Gatsby Basserie & Bar!! Aici veti gasi muzica buna la o calitate acustica de cel mai mare profesionalism, invitati speciali, DJ-ul rezident care intretine atmosfera si care impreuna cu barmanul nostru care prepara cele mai delicioase cocktail-uri vor face din seara petrecuta la noi, o amintire frumoasa de neuitat. Si pentru ca sa va dovedim acest lucru, vom lasa sa vorbeasca de la sine imaginile prezentate mai jos. Vorba aia!! O poza buna face cat 1000 de cuvinte!

 width= width= width=

http://www.hotelalpin.ro/club-poiana-brasov
Un alt punct forte al Hotelului Alpin este Centrul SPA Vitarium care este cel mai bine cotat centru Spa din tara. La noi veti gasi cele mai noi si mai exclusiviste aparate si metode de remodelare corporala, cele mai eficiente tratamente corporale, cele mai relaxante procedure pentr tine si corpul tau, cele mai noi tratamente de reîntinerire corporală și facial pe care le folosesc si vedetele de la Hollywood, cele mai noi proceduri de detoxifiere a corpului, si multe, multe altele!!

 width=

 width=

http://www.hotelalpin.ro/spa

 

Va asteptam cu drag la noi ca sa petreceti clipe de neuitat!!
Hotel ALPIN, destinatia premium a Romaniei va asteapta!!!!