34 °CPoiana Brașov
Imagini live

Henna – definitia frumusetii

 width=Frumusetea este o stare ce vine din interiorul nostru, reflectandu-se pe chipul si corpul nostru. Noi pentru a ramane vesnic frumoase, trebuie sa oferim mereu motive sufletului sa zambeasca si in acelasi timp sa ne rasfatam si ingrijim corpul.

Uneori prea ocupate, alteori prea obosite sau preocupate de cei din jurul nostru, ne afundam in monotonia zilnica, uitand de noi, iar frumusetea ce caracterizeaza pe fiecare dintre noi devine prafuita si usor, usor isi pierde din stralucire. width=Pentru ca suntem unice si speciale, pentru ca stim sa alinam cu un cuvant si sa iubim din tot sufletul nostru, meritam sa ne rasfatam din cand in cand trupul, oferindu-i astfel, un motiv de bucurie sufletului. Soarele ar vrea sa ne potenteze frumusetea, mangaindu-ne cu razele sale. Asa ca trebuie sa ne permitem cateva clipe pentru noi…doar pentru noi, stergand praful monotoniei si lasand frumusetea sa reapara pe chipul si mai ales in atitudinea noastra.

 width=Hotel Alpin, prin VITARIUM SPA va propune o noua metoda de relaxare, infrumusetare si intretinere, foarte iubita si cunoscuta in alte tari.

Henna este un adevarat ritual al frumusetii pe care daca-l parcurgi vei ajunge la un stadiu de multumire cu ceea ce esti atat pe dinauntru cat si la suprafata.

Vara se poarta bronzul, insa un bronz de calitate este foarte greu de obtinut, provocand de cele mai multe ori, hiperpigmentari sau o pigmentare neuniforma, lasand la vedere unele pete extrem de inestetice.

Dupa cateva sedinte Henna, vei avea parte de un bronz uniform, de invidiat, care se mentine in timp fara a avea vreo repercursiune in ceea ce priveste sanatatea pielii dvs. width=

Un corp frumos este unul tonifiat, care sa atraga razele soarelui. Stiind acest lucru, Henna, a creat o gama larga de lotiuni si creme 100% naturale care au proprietatea de a tonifia tenul, datorita proprietatii de a intarii vasele de sange slabite, restabilind microcirculatia periferica, si totodata de a oferi un bronz frumos, persistent si sanatos.

Cateva sedinte Henna, te vor face sa-ti dezvalui frumusetea, senzualitatea si potentandu-ti misterul ce te vor face irezistibila chiar si in fata celui mai carcotas barbat.

In concediul ce se apropie cu pasi repezi, fa o bucurie sufletului si trupului, apeland la binefacerile sedintelor Henna, puse la dispozitie ta, de  VITARIUM SPA .

Frumusetea este o calitate ce caracterizeaza orice femeie. Trebuie doar sa gasesti calea potrivita pentru a o exprima. width=

GALERIE FOTO:

Sursa: S1, S2, S3