33 °CPoiana Brașov
Imagini live

Halloween English Camp 2013 – evenimentul ce nu trebuie ratat

 width=Romania este o tara de legenda care imbina intr-o maniera unica traditionalul cu noutatea, fiind deschisa la tot ce este nou si-n acelasi timp isi pastreaza neatinse adevaratele valori ce o reprezinta de secole-ntregi.

Astfel romanii ingeniosi si inovativi au acceptat cu bratele deschise una dintre cele mai populare sarbatori americane, Halloween pe care a adaptat-o dupa propriile asteptari. Desi de aceasta sarbatoare ne bucuram de multi ani, putin sunt cei care-i stiu originea si povestea. width=Halloween-ul este o sarbatoare de origine celtica care a fost adusa in America in secolul al XIX-lea de catre emigrantii irlandezi. Fiind caracterizata de un joc de culoare si lumini care imbina credinta cu misticul, aceasta sarbatoare este primita cu mult entuziasm mai ales de tinerii din interaga lume.  Simbolul Halloween-ului este dovleacul iar ziua in care se sarbatoreste a fost desemnata ca fiind cea de 31 octombrie.

Cei pentru care aceasta sarbatoare este cu adevarat plina de insemnatate sunt copii. Pentru a le oferi celor mai importante persoane din viata ta, un cadou de Halloween care sa fie distactiv si-n acelasi timp educativ trimite-i in Halloween English Camp 2013 ce va avea loc in perioada 03-08 noiembrie in Poiana Brasov, gazda fiind Hotel Alpin width=

Copii reprezina cei care dicteaza viitorul si pentru ca trebuie sa avem viitor de aur care sa completeze trecutul glorios si sa acopere prezentul destul de anost, trebuie sa incercam sa le deschidem la orice pas noi oportunitati si sa-i antrenam in diverse activitati care sa le potenteze imaginatia si sa le deschida apetitul spre nou.

O astfel de oportunitate o reprezinta Halloween English Camp 2013 care intr-un peisaj de vis le propune copiilor o incursiune intr-o lume plina de mistere, in care sunt atat personaje cat si spectatori.

 width=Alaturi de ei, va fi Dra Diana, profesora de engleza care cu tact si mult profesionalism ii va insotii pe micii explorator in descoperirea tainelor limbii engleze cat si intr-o multime de alte activitati antrenante precum ateliere de creatie, arta si mestesug, intr-o misterioasa vanatoare de comori in Castelul lui Dracula, la inot sau la o captivanta plimbare ce cu singuranta le va spori adrenalina, prin „Parcul de Aventuri”.

Seara le va oferi copiilor alte motive de bucurie, dezvoltandu-le spiritul competitiv cat si cel de echipa in diverse concursuri cu premii si dimplome desfasurate intr-o petrecere antrenanta de Halloween.

 width=Hotel Alpin garanteaza pentru siguranta si confortul copiilor tai, punandu-le la dispozitie cele mai bune servicii, la cote internationale care le va rasfata trupurile, simturile, minte si privirea.

Halloween English Camp 2013 reprezinta o provocare, o evadare din realitatea monotona, un motiv atractiv de a invata lucruri noi si de a te bucura din plin de sarbatoarea internationala a Halloween-ului. Ofera-i sansa copilului tau sa se bucure de o astfel de oportunitate care cu siguranta il va imbogati din punct de vedere intelectual, creativ si de ce nu, uman!

 width=

Galerie imagini:

Surse: S1, S2, S3, S4, S5, S6, S7