24 °CPoiana Brașov
Imagini live

Finala Miss European Tourism la Alpin Resort Hotel

 width=Frumusetea reprezinta una dintre cele mai apreciate calitati pe care le detine o femeie. Delicatetea, feminitatea, eleganta si mai ales frumusetea se premiaza in cadrului celui mai spectaculos concurs de frumusete, MISS EUROPEAN TOURISM 2013 care va fi gazduit de catre Hotel Resort Alpin.

Pentru titlul de Miss European Tourism 2013 se vor lupta 32 de participante din intreaga Europa. Participantele si jurnalistii veniti din diferite tari ale Europei, in cele 6 zile de cantonament, vor avea ocazia sa descopere frumusetile tarii noaste, intr-un periplu la Palatul Parlamentului, Centrul Vechi al Capitalei, Castelul Bran, Castelul Cantacuzino si vor putea sa se relexeze in peisajul de basm din Poiana Brasov.

 width=Finala acestul grandios concurs va avea loc pe data de 13 iulie la Hotel Resort Alpin, unde cele mai frumoase gratii ale Europei se vor intrece in niste probe inedite care au menirea sa le dezvaluie eleganta, rafinamentul, feminitatea si senzualitatea. Astfel, proba constumelor de baie, ce fac parte din colectia de lux Toxic Sadie adusa din Miami special pentru aceasta finala sau a rochiilor de seara si de ce nu inedita proba de costume nationale, vor pune juriul la grea incercare atunci cand trebuie sa o aleaga pe cea mai frumoasa dintre toate participantele.

 width= width=La acest eveniment va participa si Zuzana Plackova, castigatoare din 2008 a Miss European Tourism 2013 actula actrita la Hollywood care va inmana titlul de Miss 2013 castigatoarei desemnate de juriul de specialitate.

Pentru ca evenimentul sa aiba si o latura umanitara, organizatorii invita participantii la o tombola unde se vor putea castiga obiecte traditionale din tarile participante, banii stransi fiind donati casei de copii din cardul Manastirii Marcus.

 width=Hotel Resort Alpin este onorat sa gazduiasca singurul concurs de frumusete organizat in Romania si isi invita turistii pe data de 13 iulie 2013 la ora 18.00 sa participe la un desfat al frumusetii europene.

Lista cu participantele de anul acesta la concursul Miss European Tourism o puteti gasi aici. Totodata, noi va vom tine la curent cu toate evenimentele din cadrul acestui concurs si vom avea onoarea si bucuria de a v-o prezenta pe noua Miss European Tourism 2013. width=

Galerie imagini: