6 °CPoiana Brașov
Imagini live

Festivalul de Arta Medievala Sighisoara 26 iulie – 28 iulie 2013

 width=Unul dintre cele mai asteptate festivale ale anului este mai aproape decat credeai. Festivalul de arta medievala Sighisoara isi deschide portile, invitandu-te pentru 3 zile in lumea plina de basm si talc al Sighisoarei de alta data.

Printi si printese, cavaleri si domnite, sunt personaje in care poti sa te transformi pe perioada festivalului, evadand din monotona realitate si permitandu-ti clipe pretioase de reverie. width=Spectacole, turniruri, parade, lupte medievale, expozitii, carnaval, teatru in aer liber, diverse procesiuni, concerte, statui miscatoare si retrageri de torte, toate or sa te astepte la cea de-a  XXI-a ediţie a Festivalului Sighişoara Medievală ce va avea loc in cateva zile.

Pentru a aduce un strop de originalitate si pentru a pune in valoare adevaratele comori ale tarii nostre, la Festivalul de arta medievala desfasurat la Sighisoara, va avea loc un targ traditional in care maestrii dintr-o paleta larga de domenii, isi vor arata talentul si va vor pune la dispozitie produse 100% originale, impletite cu multa dragoste, talent si daruire.  Aceste produse traditionale romanesti vor reprezenta un adevarat rasfat pentru simturi, o bucurie pentru sufletul prafuit dupa zilele interminabile petrecute la job.

 width=Aceasta editie a Festivalului Sighisoara Medievala se va desfasura sub semnul figurii emblematice a marelui domnitor Vlad Tepes, organizatorii dorind sa faca o paralela intre figura mitica a sangerosului domnitor si cea adevarata, aflata din spusele istoricilor.

Pentru ca renumele festivalului a ajuns mai departe in acesti ani, trupe renumite de teatru din Franţa, Ungaria, Cehia, precum şi ordine cavalereşti din Bulgaria şi Ungaria, si-au anuntat prezenta, bucurand iubitorii de arta din intreaga tara.

 width=Pentru ca tine la relaxarea ta, Hotel Alpin – hotelul sufletului tau te invita sa nu ratezi marele Festival de arta medievala Sigihisoara, impodobindu-ti concediul cu o amintire de aur ce cu siguranta o sa va mangaie sufletul si o sa va adape minte insetata de cunoastere.

Alaturi de familie si de prietenii, paseste in lumea plina de magie, mitic, istorie si cultura prezentata la Festivalul Sighisoara Medievala oferindu-ti inca un motiv pentru a zambi si pentru a descoperi noi locuri minunate ascunde in inima tarii tale.

 width=

GALERIE IMAGINI:

Surse: S1, S2, S3, S4, S5