23 °CPoiana Brașov
Imagini live

Experimentează Răsfățul Montan la Alpin Resort Hotel – Hotel de Top din Poiana Brașov cu Spa

 

În inima pitorească a Munților Carpați, ascuns în frumusețea naturală a zonei, se află un loc de refugiu și relaxare, perfect pentru cei care caută o escapadă memorabilă – Alpin Resort Hotel. Cu un renumit centru spa denumit Vitarium, acest hotel de lux din Poiana Brașov oferă o experiență de neuitat pentru toți cei care doresc să se rupă de agitația zilnică și să se bucure de răsfățul montan.

hotel poiana brasov cu spa

Vitarium Spa- Un Centru Spa Premiat: Când vine vorba de relaxare profundă și revitalizare, Vitarium Spa din cadrul Alpin Resort Hotel se distinge ca o adevărată perlă a frumuseții și bunăstării. În anul 2022, a fost onorat cu titlul prestigios de ”Best Family SPA”, recunoscând astfel eforturile constante depuse pentru a crea un mediu propice pentru toate vârstele. Indiferent dacă doriți un sejur în cuplu, ca familie sau singuri, centrul spa Vitarium vă întâmpină cu brațele deschise, oferind servicii personalizate care se adaptează nevoilor fiecărui oaspete.

Relaxare înconjurată de Eleganță Montană: Odată ce pășiți în interiorul centrului spa Vitarium, veți fi captivați de atmosfera plină de eleganță și rafinament, ce amintește de frumusețea naturală a peisajului montan din jur. De la saunele încălzitoare și bazinele terapeutice până la terapiile de masaj tradiționale și tratamentele de înfrumusețare de ultimă generație, fiecare detaliu este creat pentru a vă răsfăța simțurile și a vă reda energie.

vitarium spa

Recunoaștere Internațională pentru Excelență: Succesul nu vine întotdeauna ușor, dar Alpin Resort Hotel a demonstrat că pasiunea și dedicarea pentru a oferi oaspeților săi cele mai bune experiențe în materie de relaxare și bunăstare pot fi recompensate. În 2021, Vitarium a primit distincția ”Best Mountain and Ski Resort SPA”, confirmând astfel poziția sa de lider în domeniu și capacitatea de a satisface chiar și cele mai înalte așteptări.

O Evadare Spa într-un Paradis Montan: Dacă sunteți în căutarea unei experiențe de lux în mijlocul naturii, Alpin Resort Hotel este destinația perfectă. Cu centrul spa Vitarium recunoscut pe plan internațional și premiat pentru serviciile excelente, acesta vă așteaptă cu brațele deschise pentru a vă oferi o evadare de neuitat într-un adevărat paradis montan. Indiferent dacă sunteți în căutarea relaxării în familie sau a unei escapade romantice, Vitarium Spa vă va răsfăța într-un mod cu totul special. Rezervați-vă timp pentru a vă răsfăța simțurile și a vă reda vitalitatea la Alpin Resort Hotel, locul unde luxul se împletește armonios cu frumusețea naturală a munților.

cazare cu spa