34 °CPoiana Brașov
Imagini live

Definitia relaxarii

 width=Traim intr-o lume nebuna nebuna de tot, care se grabeste intr-un mod mecanizat spre nicaieri. Din aceasta fuga prin timp, ar trebui ca din cand in cand sa ne oprim si sa privim in noi. Sa ne ascultam sufletul, sa ne ingrijim corpul, sa avem grija de sanatatea noastra oferindu-ne momente de relaxare.

Iti propun o escapada din realitate, intr-un loc de vis, pictat in nuante de basm. Acolo parca timpul e mai ingaduitor cu tine, permitandu-ti sa observi frumusetile naturii si sa-i faci o bucurie sufletului. Un astfel de loc este Poiana Brasov, un loc in care respiri sanatate, asculti linistea si admiri natura.

In acest peisaj de basm, te asteapta Hotel Alpin, care reinventeaza confortul, oferindu-ti servicii la un nivel inalt, unice in Romania. Aici poti sa-ti ingrijesti corpul, sa-ti bucuri simturile, sa-ti incanti privirea, incarcandu-ti bateriile pentru o noua perioada incarcata din viata ta.

 

Cand iubesti viata prinde sens, si ai vrea sa petreci cat mai mult timp din viata ta, in compania pesoanei iubite. Ai vrea sa-i oferi momente de neuitat in locuri incarcate de romantism.  Hotel Alpin, iti intelege dorintele si poate sa-ti fie complice in organizarea unei surprize greu de uitat pentru persoana iubita. Oferindu-ti un cadru romantic, si servicii de lux, care vor trasforma orice vis in realitate.

Cand esti la munte, razele soarelui te mangaie din primele clipe ale diminetii, spunandu-ti suav „Buna dimineata”. Atunci tot ce vrei e sa deschizi ochii iar persoana iubita, sa-ti incante privirea. Acel moment ai vrea sa dureze o vesnicie.  Muntele te priveaza de sunetul infernal al claxoanelor, de ceasul care suna dimineata, oferindu-ti o momente de relaxare.

 width=

In aceasi dimineata de vis, dupa ce v-ati dezmeticit, simtiti nevoia de o gustare delicioasa, satioasa, de un desert savuros si de o cafea tare. Hotel Alpin, va ofera posibilitatea sa alegeti din meniurile a diferite restaurante. Astfel, va puteti incanta simturile cu un elegant si rafinat meniu frantuzesc care va va alinta inca de dimineata, cu arome greu de uitat, popsind in Restaurantul À Propos. width=

Daca simti ca aveti nevoie de o doza de energe inca de dimineata, atunci vei alege sa iei micul dejun in Restaurantul Forest Lounge, unde comenzile-s pregatite chiar in fata ta, intr-un cadru care te va face sa-ti doresti o drumetie prin Poiana Brasov.

 width=Masa de dimineata, este cea mai importanta din zi, mai ales cand o servesti cu persoana iubita, asa ca alege un cadru elegant si un meniu sanatos si delicios. Iar asta inseamna sa alegi Restaurantul Tosca al hotelului Alpin. Aici, intr-o atmosfera selecta, pe un fundal muzical relaxant, alegand dintr-un meniu diversificat, iti poti incununa ziua intr-un mod fericit.

Dupa micul dejun copios, ia-ti persoana iubita de mana si plimba-te admirand frumusetea naturii, simte cu vantul cald te mangaie iar soarele te incalzeste. Cand ai obosit, si vrei sa te relaxezi, apeleaza la serviciile Hotelului Alpin, mergand la sauna, piscina, spa, rasfatandu-ti corpul si simturile.

Seara restaurantele hotelului Alpin, te asteapta in haine de gala, sa simti ca faci parte dintr-un vis. Daca simti ca vrei sa termini seara intr-un mod distractiv, in Gatsby Basserie & Bar, unde muzica buna si bauturile fine sunt la ele acasa.

Permite-ti clipe de fericire…le meriti. Iar Hotel Alpin are grija sa le petreci in cel mai placut mod.

 width=

 

 

 

GALERIE DE IMAGINI:

 

Sursa imagini