34 °CPoiana Brașov
Imagini live

Cum putem slabi repede si sanatos? IYASHI DÔME – un nou concept japonez

 width=Traim intr-o lume nebuna, nebuna, in care nu avem timp de sport, suntem stresati si foarte obositi. Stiu ca poate parea greu de crezut dar exista o metoda de a slabi repede, eficient si sanatos!!!

Este vorba despre o metoda traditionala japoneza, o forma de terapie care ajuta la eliminarea toxinelor din organism si a metalelor grele intr-un timp record.

In Japonia, exista aceasta forma de tratament sub forma unei cure pentru eliminarea toxinelor: SunaRyoho.

Timp de mai multe secole, în timpul verii, japonezii se îngropau în nisip fierbinte, în unele zone din jurul izvoarelor termale, la malul marii, pentru a elimina toxinele din organism. În aceste locuri specifice, caldura era difuzata de pamant si de soare care incalzea nisipul care contine sare de mare. In felul acesta, prin transpiratie corpul elimina toxinele acumulate, sarea de mare intensificand efectele.

 width=
Eliminarea toxinelor poate provoca dureri de cap si stari de disconfort. Acest fenomen nu se produce în timpul unei sesiuni IYASHI DÔME, gratie tehnologiei cu ceramica / titan care are proprietatea de a descompune toxinele.

Ok! Dar ce este acest aparat pana la urma? Cum arata? Cum se foloseste?

 width=

Daca esti preocupata de frumusete si/sau de sanatatea corpului atunci cu siguranta vei dori sa stii mai multe despre Iyashi Dôme, pentru ca este un aparat care poate fi folosit de ambele sexe. Nu este ceva dedicat doar femeilor. Il pot incerca si domnii, cu mare incredere si success!

Este un aparat tip capsula (asemanator cu solarul) care functioneaza pe baza de unde infrarosii. Te asezi pe un pat comfortabil, capacul capsulei se trage, capul ramanandu-ti afara. La finalul articolului gasiti un link youtube care arata exact cum se foloseste IYASHI DÔME.
Durata unei sedinte este de 30 min.

Acum intervine frumusetea utilizarii acestui aparat!!

 width=

Pe durata sedintei vei transpira ca si cand ai fi alergat 20 km. Vei arde 600 kilocalorii stand la orizontala, relaxandu-te, fara durere, fara efecte negative, cum ar fi riscurile cardiace legate de un efort de lungă durata, producerea excesiva de endorfina sau uzura prematura a corpului.
Principiul particular este de a genera transpiratia prin infrarosii lungi, pentru a activa slăbirea prin purificare şi reechilibrarea naturală a organismului. În plus, acesta oferă o senzaţie intensă de relaxare şi chiar prezintă particularitati importiva imbatrinirii pielii. Caldură pătrunde până la 40 mm sub piele, ceea ce este radical împotriva efectului coaja de portocala.

 width=
Primul aparat IYASHI DÔME din Romania a fost lansat la Alpin Resort Hotel & Spa iar la lansare a participat si domnia sa, domnul Shogoro Uemura.
Pentru inceput ti se face o sedinta de prezentare, apoi instructajul, apoi introducerea in aparat. Vei observa la sfarsitul sedintei ca pe prosopul pe care ai stat, au aparut mici pete reprezentand toxinele eliminate.

Beneficiile IYASHI DÔME pentru sanatate sunt nenumarate si minunate.

Pielea va fi mai catifelata, tenul odihnit, veti avea mai multa energie, o stare de bine generala, eliberare de stress, relaxare, purificare, regenerare si infrumusetare a corpului, scadere eficienta in greutate.

Speram ca am reusit sa va convingem de minunatele efecte ale conceptului IYASHI DÔME.
Pentru programari sau alte informatii, va invitam sa il contactati pe d-nul Sebastian Gongu (manager SPA Alpin) la adresa spamanager@hotelapin.ro

http://www.youtube.com/watch?v=ue654yBdRT0