22 °C Poiana Brașov
Imagini live

Conexiuni – „Creezi ceea ce crezi”

 width=

Muzica este raspunsul caruia nu i s-a pus nicio intrebare, muzica este forma de exprimare care apropie suflete, care transmite mesaje si care uneste generatii. Unii spun ca fara muzica lumea ar fi monotona si mai trista, colorata intr-un gri sufocant asa ca infrumuseteaza-ti existenta ascultand muzica care te reprezinta cel mai bine.

Muzica rock este considerata muzica sufletelor rebele, muzica celor care spera mereu intr-o schimbare. Acest ritm alert, in ton cu bataile unui inimi neintelese, a cucerit generatii intregi si continua sa-si scrie istoria glorioasa.

 width=

Brasovul, orasul muzicii, unde au loc cele mai importante festivaluri nationale si internationale din acest domeniu este si locul unde a luat nastere trupa Conexiuni.

In anul 1983, trei tineri dornici de o schimbare in lumea muzicii romanesti, pun bazele unei trupe muzicale numita Conexiuni. Cei trei, Marcel Boca, Florian Stoica si Victor Lenghel incearca sa se conecteze prin muzica cu realitate si sa atraga o multime de tineri care gandesc la fel.

 width=

Anii ’80 reprezinta perioada de cautari a unei identitati muzicale, cei trei membrii ai trupei „Conexiuni” gasindu-si apartenenta in stilul muzica numit rock.

In anul 1986, trupa Conexiuni primeste premiul de popularitate la Festivalul Primavara Baladelor si Premiul I la Festivalul Top T de la Buzau. Tot in aceasi perioada, apar melodiile consacrate ale trupei, cum ar fi: „Fosta iubire” si „Invins doar pentru o clipa”, melodii ce sunt si astazi fredonate cu nostalgie si drag de multi dintre noi.

In 1987, din cauza faptului ca Ramiro se stabileste in Germania, Boca si Stoica absolva facultatea, are loc concertul de adio care intristeaza fanii genului rock si ai trupei „Conexiuni”.

Piesa lor de referinta este „Tu”. Puteti viziona clipul AICI

In 1990 ca si pasarea Pheonix, trupa Conexiuni renaste propria-i cenusa, la initiativa lui Victor Lenghel, iar vechii trupe i se alatura si Victor Solomon – chitara.

Un eveniment important din viata muzicala a trupei Conexiuni il constituie fapul ca in anul 1993 a cantat in deschiderea concertului trupei Scorpions la festivalul international „Rock ’93”.

De-a lungul timpului, formatia Conexiuni si-a schimbat de mai multe ori componenta, ramanand insa in topul preferintelor muzicale. Cum totul evolueaza, se schimba si se muleaza dupa noile cerinte, trupa Conexiuni, in primeste in 2011 pe Catalin Dobre, finalistul de la cunoscutul concurs „Vocea Romaniei”.

 width=

Alaturi de acesta, formatia Conexiuni se pregateste sa cucereasca sufletele tinerilor indragostiti de rock, aparitia lui Catalin Dobre facand furori in randul fanelor.

Hotel Alpin iubeste calitatea, astfel, mereu alaturi de dvs, va invita sa ascultati melodiile consacrate ale trupei Conexiuni dar si noile aparitii care cu siguranta isi vor face loc in topul preferintelor dvs.

 width=

GALERIE IMAGINI:

Surse: S1, S2, S3