34 °CPoiana Brașov
Imagini live

Cel mai mare, cel mai scump, cel mai………

 width=

Am vrut din totdeauna sa stiu care este cel mai vechi hotel, cel mai scump, cel mai mare, cel mai cel.

Am facut putin research si iata ce-a iesit!

Am gasit un top al celor mai scumpe camere de hotel din Europa, iar pe primul loc figura Vila Regală din Grand Resort Lagonissi, Atena cu pretul de 36.088 de euro pe zi.

Da! Ati citit bine!!!!

Suntem convinsi ca va intriga si pe dvs. acest pret, mai ales ca Grecia este in colaps financiar de ceva timp.

Informatia de mai sus poate fi verificata. Am gasit-o pe site-ul Realitatea Tv.

Cum sa coste atat? Nu este posibil!!!

Drept urmare, m-am apucat sa fac research mai adanc.

Le-am scris un mail celor de la Grand Resort in care i-am intrebat daca este adevarat, iar raspunsul lor a venit o ora mai tarziu: “We thank you for your kind message. In our website the prices featured are the guestrooms that are available any time for prospects guests. As we don’t know the article you have read, however, we do not have accommodation costing that amount of money. Thanking you again and wishing you a wonderful summer!   Grand Resort Lagonissi”

Deci, situatia este foarte clara!

Din pacare exista asa zis jurnalisti care confunda milioanele cu miliardele, si miile de euro cu sutele de mii.

 

Sa trecem mai departe!

Cel mai mare hotel din lume se gaseste in Las Vegas, SUA –Palazzo Resort Hotel & Casino care impreuna cu Hotelul Venetian (ambele opereaza sub aceeasi licenta) au un efectiv de peste 8.000 de camere, un mic oras in care gasesti tot ce vrei. Restaurante, baruri, piscine, bai fierbinti si propriul lor cazino.

 width=

Daca accesati acest link de YouTube, puteti observa destul de multe asemanari intre designul camerelor de la Hotelul Alpin si camerele de la Palazzo. Inclusiv baile. Acest fapt nu poate decat sa ne bucure si sa fim mandri de serviciile noastre si de ceea ce va putem oferi dvs. ca sa aveti un sejur de vis la noi!! Hotel Alpin!!

 width=

 width=

Acelasi lucru se poate spune si despre centrele Palazzo SPA.

Multe dintre serviciile pe care ei le ofera, dvs. le puteti gasi mult mai aproape de casa, la noi la Hotel Alpin – Vitarium Spa.
 width=
Cel mai mic hotel din lume este Eh’hausl in orasul Amberg – Germania.

Hotelul a fost construit intre 2 case, practic i-au fost adaugat peretii si acoperisul. Are o suprafata de 20 metri patrati, latime de 2,5 metri si inaltime de 7 metri.

Are o singura camera si pretul este de 240 de euro pe noapte. Staff-ul hotelului spune ca „Cei se cazeaza la Eh’hausl vor ramane impreuna o viata intreaga”. Hotelul este complet rezervat cu un an inainte de turisti din lumea intreaga.

 width=

Japonia face parte dintre tarile cu cea mai veche civilizaţie şi cultură. De aceea este renumita pentru diverse lucruri ca find posesoarea a celui mai vechi hotel din lume, inca operational.

Din top 10 al celor mai vechi companii din lume, 6 dintre ele se gasesc in Japonia, iar 3 dintre ele sunt hoteluri.

Hotelul Nisiyama Onsen Keiunkan este situat într-un oraş numit Hayakawa, în districtul Minamikoma si a fost construit in anul 705!!!! In ultimii 1300 de ani, timp in care a functionat neintrerupt, a avut 52 de operatori.

Pe locul 2 in topul celor mai vechi hoteluri din lume se situeaza tot un hotel din Japonia.

 width=

Cea mai scumpa camera de hotel din lume o gasim in hotelul Burj Al-ArabDubai, cunoscut ca fiind singurul hotel din lume de 7 stele (2.000 $/ noapte), desi oficial clasificarea este de 5 stele deluxe. Oficialii hotelului nu s-au folosit niciodata de aceasta titulatura in promovarea hotelului.

Inainte de venirea crizei, acest apartament regal putea fi rezervat cu 27.000 de dolari, potrivit „Business Insider”.

Povestea clasificarii neoficiale a celor 7 stele ii revine unei jurnaliste britanice care fiind invitata la inaugurare, a fost coplesita luxul opulent al hotelului.

Burj Al-Arab inseamna “Turnul arabilor” si a fost considerata cea mai înaltă clădire din lume (321 metri) pana la inaugurarea Burj Khalifa (828 metri).

  width=

 

Sursa Foto:

Flickr Cristian Nicolar, Durango Beach, Le Marketing du Touriste, ro.wikipedia.org