34 °CPoiana Brașov
Imagini live

Castelul BRAN aflat in topul celor mai scumpe case din lume

 width=Desi peste tot in lume se vorbeste despre criza economica si cum sa iesim din ea, haideti sa ne imaginam ca totul este ok cu conturile dvs. bancare, ca aveti la dispozitie sume exorbitante pentru a va proiecta casa visurilor dvs.

 Cum ar arata o astfel de casa? Probabil ar avea terasa, piscina, poate ar fi localizata langa un lac sau chiar langa mare, ar fi dotata cu un teren de tenis sau fotbal, unii dintre noi ar adauga niste grajduri pentru cai, altii ar dori livezi nesfarsite. Dar casa? Cate etaje ar avea? Ar avea semineu? Un pian poate? Sau poate o sala de billiard sau de ce nu sala proprie de proiectie.

Cum v-ati decora livingul? Cat de mare ar fi dressingul? Sau ce materiale ati folosi pentru a le construe si amenaja? Cu siguranta fiecare dintre noi avem propria idee despre cum ar trebui sa arate casa visurilor noastre.

 

Iata ca s-a alcatuit un top al celor mai scumpe case din lume, printre care, surpriza, se afla si Castelul BRAN. Dar haideti sa vedem cum arata topul.

 1. „Antilla” din Mombai  care a fost evaluate la 1 miliard de dolari. Este prima locuinta din lume care est evaluate la o suma atat de mare. Casa are 27 de camere, iar proprietarul se numeste Mukesh Ambani si este al cincilea cel mai bogat om din lume. Pentru a completa imaginea, va mai spunem ca aceasta casa are candelabre de cristal si este deservita de 600 de servitori. width=2. Hearst Mansion, Beverly Hills – 165 de milioane de dolari. Locuinta a fost a lui William Randolph Hearst; cel care a fost inspiratia pentru crearea personajului principal din filmulCetateanul Kane” si are 29 de dormitoare si 3 piscine. In plus, aici s-a jucat filmul „Nasul” si insusi presedintele JF Kennedy a petrecut aici luna de miere. Daca nici acestea nu v-au convins de valoarea casei, va mai spunem ca vecinii acestei case sunt Tom Cuise si Katie Holmes si David si Victoria Beckam. width= 3. Vila Elenei Franchuk din Londra valoreaza 161 de milioane de dolari. width=4. Un Penthouse din One Hyde Park, Londra costa 160 de milioane de dolari. Faptul ca un astfel de apartament este plasat in varful claririi cu nr. 1 din Hyde Park, ii creste considerabil de mult valoarea. Cladirea are chiar si un tunel secret pentru a le veni in ajutor diverselor vedete ce locuiesc aici. width=5. Casa lui Aaron Spelling, celebrul producator de televiziune si film, este evaluata la 150 milioane de dolari. width=6. Ferma Hala se afla in proprietatea printului Bandar bin Sultan bin Abdulaziz din Arabia Saudita, este evaluata la 135 milioane dolari si are 27 de bai si 15 dormitoare.  width=7. Castelul BRAN – Romania – la egalitate cu Ferma Hala, a fost evaluat la valoarea de 135 de milioane de dolari. A fost construit in sec. 14 si este acum un monument national si muzeu, datorita legendelor care il inconjoara (in legatura cu care Hotel Alpin va informeaza prin intermediul acestui blog).  width=8. Fleur de Lys – Casa este evaluata la 125 de milioane si are 15 dormitoare.

 width=9. Maison de l’Amitie este in proprietatea lui Donald Trump, in Palm Beach, si este evaluata la 125 de milioane de dolari. width=10. Updown Court, Windlesham, Surrey – 139 de milioane de dolari. In anul 2008 ocupa locul 3 in topul celor mai scumpe case din lume, anul acesta fiind pe locul 10. width=Un lucru interesant de mentionat in legatura cu aceasta casa este ca in ciuda crizei, valoarea ei a crescut de 3 ori din anul 2008.

 width=

Iata ca pe locul 7 in topul celor mai scumpe case se afla Castelul Bran, ce se afla in apropierea Hotelului Alpin. Pentru a va putea bucura la maximum de imprejurimile extraordinare si de frumusetea Castelului Bran, va asteptam sa va relaxati si sa fiti rasfatati in hotelul de 4 stele Alpin aflat in Poiana Brasov.

 

Sursa top:

http://www.ziarulring.ro

http://www.gophoto.it

http://pinterest.com/

 

GALERIE FOTO: