34 °CPoiana Brașov
Imagini live

Brasov Wedding Days 2014

 width=Se anunta o saptamana plina, incarcata de emotie, frumos si multa iubire.

Este saptamana in care avem un eveniment foarte important si mai avem sarbatoarea iubirii si a dragostei: Brasov Wedding Days 2014 si Valentine Days.

 width=Vom incepe cu cea de-a doua editie a “Brasov Wedding Days” care se desfasoara in perioada 14 – 17 februarie 2014 la Brasov Business Park. Mai multe detalii AICI

Alpin participa si anul acesta avand unul dintre cele mai mari standuri.

 width=

Un cuplu tanar ce porneste la drum pe minunatele carari ale vietii are mari batai de cap cu organizarea nuntii. Sunt atat de multe lucruri de facut si de organizat, incat toate acestea ajung sa copleseasca tanarul cuplu.

Recomandarea noastra ar fi sa aveti o persoana care sa se ocupe de organizare exclusiv, un wedding & events planners , bineinteles cu toate indicatiile necesare venite din partea miresei in cea mai mare parte.

 width=Cel mai mare avantaj al acestui eveniment este ca puteti gasi TOT ce aveti nevoie intr-un singur loc, sub un singur acoperis. Nu trebuie sa alergati dupa o tinuta care sa va reprezinte, o rochie spumoasa care sa capteze toate privirile, care sa denote elegant si rafinament sau un costum impecabil, de o calitate exemplara a materialului si o croiala perfecta.

 width=Domnilor, sunteti norocosi pentru ca unul dintre expozantii anuntati pentru acest an este binecunoscuta stilista specializata in vestimentatia masculina, dna Adina Buzatu, al carei magazin “Trends by Adina Buzatu” este un incontestabil reper al eleganţei masculine si cea mai buna alegere pentru dvs.

 width=Viitoarele mirese vor gasi si ele o oferta extrem de variata de rochii de mireasa, incaltaminte sofisticata, oferte ale event planners, bijuterii, MC, DJ, arta floristica, arta foto/ video, scoli de dans care oferta spectacole electrizante prin evolutia dansatorilor de dans sportiv.

Si nu in ultimul rand….oferte de locatii pentru nunta dvs.

 width=Va asteptam la standul nostru pentru a va prezenta oferta de anul acesta. Pentru informatii si rezervari va rugam sa il contactati pe d-nul Adrian Lascu – Event Manager la nr. 0722.229.507.

 width=Aveti sansa de a petrecere cel mai frumoasa zi alaturi pe persoana aleasa, cea mai frumoasa Valentine day. Beneficiati de oferta de care noi o avem pentru aceasta zi. CLICK AICI

Va oferim cazare la cele mai inalte standard, cina romantica pentru indragostiti, iar la final petrecere in Gatsby Basserie & Bar.

A doua zi, puteti skia pe oricare dintre partiile din Poiana (oferim free shuttle), va puteti relaxa la Vitarium Spa sau puteti vizita frumosul nostru Brasov.

 width=Speram ca v-am ajutat in luarea unor decizii importante pentru dvs si viitoare dvs familie si ca un bonus final va sugeram 2 melodii pentru dansul miresei.

http://www.youtube.com/watch?v=aWjfONP51G4

http://www.youtube.com/watch?v=QNQRGiD3LFo

 

Sursa Foto 1

 Sursa foto 2

Sursa foto 3