22 °C Poiana Brașov
Imagini live

„Burlacul” la Hotel ALPIN

 width=

Stim cu totii emisiunea “Burlacul”, emisiune produsa si difuzata de postul TV Antena 1.

Este o emisiune de divertisment cu un format international de succes care consta in gasirea perechii unui burlac care face parte din lumea mondena.
Primul sezon a debutat in 2010, avandu-l ca burlac pe d-nul Catalin Botezatu, sezon castigat de Violeta Babilic; aceasta editie a avut cele mai mari audiente in vara lui 2010.

 width=
Al doilea sezon (2011) l-a avut in postura de burlac pe Edward Popescu Strohlen, sezon castigat de Ana Maria Savu.

 width=
Cel de-al treilea sezon care a inceput pe 1 martie 2012 il are ca protagonist pe Vladimir Draghia. Suntem curiosi sa vedem pe cine o sa aleaga Vlad la finalul emisiunii.

Formatul original al emisiunii a fost lansat in anul 2002 la postul de televiziune ABC din Stalele Unite ale Americii. Show-ul a creat dependenta si a ajutat multi oameni sa isi gaseasca perechea.

Show-ul decurge in felul urmator! Se alege un burlac sexy si singur, in cautarea jumatatii lui, se prezinta unui numar de domnisoare, cam 20, burlacul petrece putin timp cu fiecare dintre concurente, ulterior urmand eliminarea a cate o concurenta, pana se ajunge in finala si burlacul o alege pe cea care e cel mai aproape de sufletul lui.

Evident ca exista si rasturnari de situatie care transforma show-ul intr-unul incendiar, dar pentru astfel de amanunte va trebui sa urmariti emisiunea.
Hotel Alpin a fost onorat sa gazduiasca filmarea penultimului episod al editie din 2011 si al episodului 4 din editia curenta.

 width=

 

D-nul Catalin Botezatu a avut amabilitatea de a raspunde la cateva intrebari. Va prezentam mai jos mini-interviul.

Alpin: D-le Catalin Botezatu, ce v-a determinat sa alegeti pentru filmare locatia noastra?
C.B: Mi se pare cel mai frumos hotel din Poiana Brasov, este o locatie ofertanta, decorata cu mult stil si bun gust, iar SPA-ul este favoritul meu. In plus, apartamentele de la Alpin te fac sa te simti ca acasa, eu asa simt cand vin aici, ca am venit la casa mea de la munte. Am o relatie speciala cu patronatul si cu managerii acestui loc, dar nu asta a contat in alegerea mea, ci faptul ca Alpin este o locatie frumoasa, un hotel cu servicii impecabile asa cum mi-as dori sa vad peste tot in tara asta.

Alpin: Cum ati interactionat cu echipa hotelului Alpin?
C.B: Foarte bine, Alpin are un PR foarte bun care se misca in timp real, exact ca mine, eu cand fac o solicitare doresc sa primesc un raspuns rapid, si asa se intampla cu ei de fiecare data. N-am ce sa reprosez nimanui, de altfel am si  legat relatii in hotel cu oameni care lucreaza acolo, am fost de atatea ori, incat am devenit amici.

Alpin: Facand o comparatie intre celelalte locatii in care ati filmat, unde se situeaza Hotelul Alpin?
C.B: In top si o spun cu mandrie, avem in tara asta locuri si locatii minunate, pe care eu, prin intermediul Next Top Model  si Burlacul incerc sa le promovez, nu trebuie sa cautam musai in strainatate vacante de vis, tara noastra este atat de frumosa si atat de ofertanta, incat eu, ca roman, vreau ca in aceste emisiuni, sa fiu asa, un fel de ghid turistic, sa descopar colturi si locati de exceptie care iti incanta inima.

Alpin: Pentru noi a fost o onoare si o reala placere sa va avem printre noi. Speram sa reveniti curand.
C.B: Si eu sper si chiar am sa revin, cred ca de Paste.

  width=