34 °CPoiana Brașov
Imagini live

Tratamente marine exceptionale numai la Vitarium SPA

Incetul cu incetul, primavara reuseste sa-si faca aparitia. Palcurile de zapada inca mai acopera partia din Poiana, insa turistii stiu ca, de acum, primavara e aici. Se incheie, in curand, si sezonul de iarna, si vine primavara, sezon nelipsit insa, de oferte turistice interesante. In Poiana Brasov, Hotel Alpin se pregateste intens pentru turistii fascinati de primavara, cu surprize placute si cu servicii de cea mai buna calitate. La fel se intampla si la Vitarium SPA, SPA-ul Hotelului Alpin unde, de acum, clientii pot beneficia de tratamente noi in Romania.

Vitarium SPA

Vitarium SPA

Este vorba despre motoda unica de relaxare Phytomer, tratament care se remarca prin faptul ca elimina stresul. De asemenea, acest fapt este dovedit stiintific, asa ca increderea in efectele lui ar trebui sa fie asigurata. Despre toate tratamentele Phytomer – tratamente de care puteti beneficia acum si la Vitarium SPA, de la Hotel Alpin – vom vorbi in randurile ce urmeaza.

Ce este Phytomer?

Asa cum ati observat (cred), in titlu aminteam de tratamente marine. Nu este o alegere aleatorie, ci una in concordanta cu tratamentul in sine. Phytomer reprezinta o serie de tratamente corporale, realizate cu produse marine si cu ingredienti marini de inalta calitate, bineinteles, brevetati.

Relaxare Spate

Relaxare Spate

Dupa cum spuneam, tratamentele Phytomer sunt perfecte pentru toti cei care vor sa elimine stresul. Bineinteles, acest lucru nu inseamna ca doar pentru stres pot fi executate. Pentru relaxare, la toate tratamentele profesionale Phytomer exista o faza introductiva, denumita Imersia Marina. Optional, orice client mai poate beneficia de modulele Relaxare Spate si/sau Relaxare Picioare.

Haideti sa vedem, pe scurt, ce inseamna cele trei module introductive. In cazul Imersia Marina, se induce starea de relaxare, de visare. Apoi, urmeaza Relaxare Spate, care este o optiune de tratament facial si Relaxare Picioare, o alegere de tratament corporal, ambele menite sa prelungeasca senzatia de bine oferita de Imersia Marina.

Relaxare Picioare

Relaxare Picioare

In exclusivitate, in cadrul tratamentului Phytomer, este inclus si Namolul Marin Self Healing. Aplicarea lui va face tratamentul Phytomer de neuitat, pentru oricine. Acesta ofera atat relaxarea si incalzirea blanda a corpului, cat si detoxifierea pielii, partea cea mai importanta, de altfel. Daca se mai face si asocierea cu una din cele doua optiuni mai sus amintite, Relaxare Spate sau Relaxare picioare, efectul va fi uimitor.

In cazul tratamentelor Phytomer, oferite de Vitarium SPA, din cadrul Hotel Alpin, invitatia la visare si la reincarcare a corpului cu energie, o face Sea Holistic, un tratament corporal pentru relaxare, timp de 60 de minute.

Sea Holistic, asa cum spun si recomandarile esteticienilor, este un masaj inspirat din tehnici de masaj tailandez si are menirea de a elibera emotiile si tensiunile fizice. Pentru realizarea acestui tratament, expertii folosesc boluri marine pline cu flori de lavanda si cristale de sare de mare.

Hotel Alpin-Vitarium SPA

Hotel Alpin-Vitarium SPA

Momentul cu adevarat relaxant este oferit de aplicarea combinatiei usor incalzite, in prealabil, pe zonele tensionate.

Iata cum primavara vine cu noi tentatii si invitatii la relaxare, dupa o iarna lunga, dar cu adevarat frumoasa. Vino la Hotel Alpin pentru clipe de neuitat. Treci si pe la Vitarium SPA, bucura-te de cel mai nou tratament – Phytomer – si incarca-ti bateriile pentru o primavara fantastica!

Sursa 1

Sursa 2

Sursa 3

Sursa 4