33 °CPoiana Brașov
Imagini live

Tinerete fara batranete cu Intraceuticals – ritualul vedetelor de la Hollywood

Pentru toti cei care traiesc o viata intensa, o viata publica, de vedeta sau persoana importanta in societate, aspectul fizic este printre cele mai mari griji odata cu inaintarea in varsta. Iata si motivul pentru care titlul articolului de astazi, desi extras partial din povestile romanesti nu este aleatoriu ci prezinta rezultatul tratamentului pe care il prezentam astazi.

Este vorba despre Intraceuticals, tratament revolutionar atunci cand vine vorba de aspectul fizic. Despre ce inseamna Intraceuticals, cine il foloseste, care sunt rezultatele si multe alte detalii in randurile ce urmeaza.

Ce este Intraceuticals?

Diferenta Intraceuticals

Diferenta Intraceuticals

Intraceuticals este marca ce propune o serie de tratamente pentru piele. Pana aici, nimic impresionant, avand in vedere sutele de astfel de marci. Totusi, asa cum este laudat Intraceuticals, nu mai este nici un produs de acest gen. Motivele sunt simple: sistemele revolutionare Intraceuticals asigura reintinerirea tenului, umplerea si protectia acestuia.

Prin folosirea a diferite tipuri si volume de acid hialuronic in trei pasi, Intraceuticals garanteaza rehidratarea pielii, mentinerea hidratarii cat si reducerea pierderilor de apa.

Cine foloseste Intraceuticals?

De ani buni, efectele benefice ale produselor si metodelor de intinerire ale tenului marca Intraceuticals au fost prezentate in presa scrisa si audio-vizuala din intreaga lume. Metodele sunt celebre si exemple de persoane cunoscute care le-au folosit sunt foarte multe.

Madona de exemplu, la peste 50 de ani este printre cei mai invidiati artisti din intreaga lume pentru modul in care arata. Michelle Peck, cosmeticianul artistei a fost prezenta si in Romania unde a vorbit mai multe despre beneficiile Intraceuticals.

Madonna Intraceuticals

Madonna Intraceuticals

Tot ea a lansat si unul din aparatele Intraceuticals, folosite astazi de foarte multi esteticieni. Michelle Peck lucreaza cu Madona de mai mult de 6 ani iar cand este intrebata de secretele frumusetei Madonei vorbeste in primul rand de frumusetea interioara pe care fiecare dintre noi ar trebui sa o aiba.

Mai mult decat atat, vorbeste despre barbatii romani ca fiind printre cei mai norocosi deoarece dupa cum a observat, romancele sunt foarte frumoase. Totusi, la un moment dat intretinerea tenului este foarte importanta.

In acel moment, se poate apela la acest tratament cosmetic non-invaziv, tratament care combina doua metode: oxigenul presurizat si acidul hialuronic cu o structura moleculara redusa.

Prin combinarea celor doua rezulta o piele mai ferma, riduri eliminate si o stralucire pe tot tenul care justifica asadar titlul „tinerete fara batranete”.

Loredana Groza Intraceuticals

Loredana Groza Intraceuticals

Daca in afara tarii, cea mai admirata artista pentru felul in care arata la o varsta destul de inaintata este Madonna, in Romania o avem pe Loredana Groza. Acuzata ca ar fi apelat de mai multe ori la diferite operatii estetice, Loredana Groza dezvaluie secretul ei pentru „tinerete fara batranete”.

Bineinteles, asa cum v-ati fi asteptat deja, Intraceuticals. Pe acest motiv, artista a ajuns sa fie in scurt timp numita de catre foarte multi, Madonna de Romania. Oricine poate beneficia acum de un tratament care nu presupune durere si sacrificii ci doar ofera rezultate vizibile imediat. Totul numai cu Intraceuticals, prezent acum si in Romania.

Unde puteti beneficia in Romania de tratamente Intraceuticals?

Vitarium SPA din cadrul Hotel Alpin din Poiana Brasov poate fi una din cele mai bune alegeti. Tratamentele Intraceuticals au fost introduse de curand si in cadrul acestui SPA. Cei care au beneficiat deja de serviciile oferite la Vitarium SPA stiu deja care este calitatea lor. Personal calificat va va intampina cu caldura si bineinteles, cu cele mai bune si noi tratamente alese de dumneavoastra din lista lor de oferte, tratamente in care acum intra si cele marca Intraceuticals.

Vitarium SPA

Vitarium SPA

Daca vrei cu adevarat sa arati ca Madonna sau ca Loredana Groza, la Vitarium SPA visul ti se poate indeplini. Totul la cele mai bune preturi si in cele mai bune conditii. Vino la Vitarium SPA, eventual bucura-te si de o vacanta la Hotel Alpin si fa-ti transformarea pe care ti-o doreai de mult. Totul natural si fara nici un fel de operatie.

Sursa: Foto Madonna

Sursa: Foto Loredana Groza