34 °CPoiana Brașov
Imagini live

Shiatsu – rasfatul trupului

 width=Frumusetea este un drept de care fiecare dintre noi ar trebui sa profite. Unii considera frumusetea o coperta pe cand altii, o virtute. Oricare ar fi parerea ta, trebuie sa stii ca frumusetea este un dar care ni se cuvine si de care daca stim sa profitam, capatam incredere in noi dar si in cei din jur.

Pentru a ne simti frumosi in propria piele cat si pentru a primi privirile admiratie a celor din jur, trebuie sa acordam mai multa atentie aspectului nostru, ingrijindu-ne si oferindu-ne momentele de rasfat pe care le meritam din plin.

 width=

Vitarium Spa este locul unde poti profita de cele mai profesioniste metode de infrumusetare si relaxare din Romania, va propune o tehnica de masaj revolutionara, care va garanteaza efecte uimitoare chiar de la prima sedinta.

Shiatsu reprezinta una dintre cele mai iubite tehnici de masaj din lume, preferata de majoritatea doamnelor care doresc relaxare, frumusete si sanatate in acelasi timp. width=

Specialistii afirma ca Shiatsu este o metoda de relaxare moderna, ce are la baza presopunctura. Cultura japoneza contine cele mai vechi si eficiente metode terapeutice care au ajutat inca din cele mai vechi timpuri la mentinerea frumusetii si sanatatii populatiei.

Shiastsu este considerat un mix de relaxare si sanatate, deblocand, prin masaj, centrii energetici ai organismului, ducand astfel la ameliorarea si chiar tratarea unor afectiuni. width=Inca de la prima sedinta de masaj, muschii si tesuturile din intreg corpul se vor relaxa, conferindu-ti o stare de bine care se va prelungi pe parcursul a mai multor zile. Dupa mai multe sedinte de Shiatsu, vei simti unele beneficii ce se rasfrang asupra intregului organism, printre cele mai importante numarandu-se: detoxifierea, reglarea tensiunii arteriale, imbunatarirea circulatiei periferice, cresterea flexibilitatii.

Totodata, acest revolutionar masaj are efecte si asupra sistemului nervos, reducand efectele stresului, calmand starile de nervozitate si diminuand anxietatea.

 width=

Daca inca nu te-am convins sa incerci masajul Shiatsu atunci trebuie sa vezi filmuletul de AICI

Frumusetea nu se rezuma doar la aspectul fizic ci si la starea pe care o emanam. Un organism sanatos se reflecta la suprafata noastra, oferindu-ne o sclipire de prospetime, un zambet binevoitor si o atitudine admirata de toti cei din jur.

 width=

Hotel Alpin va indeamna sa va mentineti frumoase atat la suprafata cat si in interior si va invita sa profitati de rasfatul oferit de tehnica de masaj japonez Shiatsu din Vitarium Spa.

Vacanta este un prilej de relaxare, in care iti incarci bateriile, iti clatesti privirea, iti bucuri sufletul si de ce nu iti rasfeti trupul. De toate acestea poti sa ai parte daca alegi sa-ti petreci vacanta in Poiana Brasov, la Hotel Alpin…profita!

 width=

 GALERIE IMAGINI:

Surse: S1, S2, S3, S4, S5, S6, S7, S8