34 °CPoiana Brașov
Imagini live

Shiatsu la Hotel Alpin

Relaxarea este notiunea la care ravnim in prezent, zi de zi. Intr-un cotidian in ale carui mreje ne pierdem tot mai mult si in care monotonia este singurul punct care ne defineste, din pacate, cu totii simtim la un moment dat nevoia sa petrecem cateva momente de destindere totala. Ei bine, relaxarea poate fi asociata de foarte multe ori cu o escapada, o escapada intr-un loc in care sa reusim sa ne detasam de tot ceea ce tine de o zi tipica din viata noastra.

Masaj Shiatsu

Masaj Shiatsu

Daca aveti nevoie de clipe cu adevarat relaxante,  cu siguranta puteti profita de un mic popas, daca se poate spune astfel, la Hotel Alpin unde va asteapta unul dintre cele mai exclusiviste centre Spa din tara noastra. Aici veti gasi Vitarium Spa, locul unde rasfatul isi gaseste forma sa desavarsita prin autenticitate. In ceea ce priveste tratamentele pe care aveti ocazia sa le incercati, nu incape indoiala care vor fi efectele finale: va recapatati echilibrul dintre fizic si psihic, veti avea o stare de bine, urmata, desigur, de o imbunatatire considerabila a sanatatii dumneavoastra.

Tehnica Shiatsu

Tehnica Shiatsu

Ce va asteapta in Vitarium Spa? Ei bine, in principiu veti gasi foarte multe pachete, urmand ca dumneavoastra sa alegeti ce tip de rasfat doriti. Totusi, la capitolul Body Massage ati putea sa optati pentru shiatsu care este un stil de masaj initiat de catre japonezi, marii maestri in masajul oriental. Mai simplu, shiatsu este de fapt o tehnica bazata pe acupunctura, insa fara a fi folosite acele traditionale. Daca veti ajunge sa alegeti shiatsu, veti lucra asupra organismului dumneavoastra si, cu siguranta, veti observa revigorarea si buna-dispozitie evidente in urma a mai multor sedinte consecutive. Este bine cunoscut faptul ca tehnicile de masaj revitalizeaza si au capacitatea de a va ,,impune’’ o stare de liniste si de detasare de cotidian.

Shiatsu

Shiatsu

Daca doriti sa iesiti din starea de rutina, daca aveti nevoie de de liniste si de relaxare, atunci, chiar este necesara o vizita la Hotel Alpin, la Vitarium Spa, pentru aplicarea uneia sau a mai multor sesiuni complete de shiatsu.

Totusi, la Hotel Alpin nu doar Spa-ul este o atractie principala, ci si alte servicii disponibile, oferite de un personal cu adevarat profesionist. Hotel Alpin are in dotare trei restaurante cu specifice diferite. Spre  exemplu, restaurantul ,,A Propos” este un restaurant cu specific francez, unde veti putea savura feluri de mancare delicioase intr-un decor elegant si romantic. Daca preferati bucatele ,,ca la mama acasa”, adica feluri de mancare cu specific 100% romanesc, restaurantul ,,Forest Lounge’’ este cea mai buna optiune si, tot in incinta hotelului Alpin, este si restaurantul ,,Tosca”,  decorat intr-o maniera clasica, cu un ambient special si intim, datorita muzicii vibrante si al spectacolului inedit oferit de bucatarul Egizio.

De asemenea, este bine de stiut ca la Hotel Alpin, camerele, terasele,  locurile de joaca, in cazul in care preferati vacantele in familie,  salile de conferinte, destinate intalnirilor de afaceri si  pachetele de intretinere corporala si relaxare, va sunt puse la dispozitie intr-o maniera inedita. Tot ceea ce trebuie sa mai faceti este sa va planificati cat mai repede vacanta ideala!

Pentru mai multe detalii vizavi de serviciile Spa de la Hotel Alpin, dar si de tot ceea ce presupune o astfel de iesire, indiferent de perioada aleasa, accesati site-ul oficial.

Sursa 1

Sursa 2

Sursa 3