7 °C Poiana Brașov
Imagini live Tur virtual Cazare Restaurante Check-In

Forest

Te asteptam sa savurezi preparatele cu specific romanesc inovat si sa te bucuri de peisajele montane la Restaurantul Forest, construit in mijlocul naturii printre mesteceni intr-o atmosfera de petrecere traditionala. Gastronomie internationala desavarsita de buchetul vinurilor nobile , recomandate de somelierul casei,toate acestea intr-un decor elegant al carui design se armonizeaza perfect cu privelistea pe care o ofera asupra muntilor. “Pofta buna la . . . “À Propos” !”

Citește mai mult

Tosca

Aşa cum am promis, la Alpin Resort Hotel**** vrem să îţi delectăm simţurile. Pe rând, sau toate odată! Şi ce poate fi mai plăcut decât o masă copioasa, care să încununeze în mod fericit toate activităţile zilei? Unul dintre restaurantele elegante ale hotelului este Tosca, decorat in stil clasic , cu o capacitate de servire a mesei pentru 200 de persoane ce combina spatiile deschise cu separeuri discrete oferind intimitate si confort. Pivnita noastra ofera vinuri atent selectionate din toata lumea si in special din Romania. Somelierul casei va va ajuta la alegerea celui mai potrivit vin dintr-o gama bogata de soiuri nobile din podgorii renumite, internationale si autohtone.Fie ca este decorul sau ambianta deosebita, sunetul unui Caffe Concert si nu in ultimul rand talentul maestrului in arta culinara Egizio , toate transforma fiecare moment petrecut aici intr-un spectacol culinar , motiv de relaxare si bucurie si aşa vrem să rămânem – un loc de suflet, în care simţurile sunt continuu răsfăţate!

Citește mai mult

Gatsby

Restaurantul Gatsby Te asteptam sa savurezi preparatele cu specific italian, aflat in Casa Alpin. Pivnita noastra ofera vinuri atent selectionate din toata lumea si in special din Romania. Somelierul casei va va ajuta la alegerea celui mai potrivit vin dintr-o gama bogata de soiuri nobile din podgorii renumite, internationale si autohtone.Fie ca este decorul sau ambianta deosebita, sunetul unui Caffe Concert si nu in ultimul rand talentul maestrului in arta culinara Egizio , toate transforma fiecare moment petrecut aici intr-un spectacol culinar , motiv de relaxare si bucurie si aşa vrem să rămânem – un loc de suflet, în care simţurile sunt continuu răsfăţate!

Citește mai mult