33 °CPoiana Brașov
Imagini live

In Poiana inca mai ninge

Toti ne-am saturat de iarna, toti asteptam cu nerabdare primavara, zilele calduroase. Totusi, in Poiana inca mai ninge. Putin ce-i drept insa deajuns pentru toti cei care inca nu se pot desparti de zapada. In Poiana inraitii inca mai schiaza, inca mai fac oameni de zapada, inca se mai bucura de aceasta vreme.

La Hotel Alpin, echipa de instructori de ski inca mai este prezenta, cu preturi mici pentru cei care in loc sa planga dupa soare, vor sa invete cum sa schieze. Este vorba despre o echipa de instructori profesionisti, echipa cu care Hotel Alpin colaboreaza pe partea de cursuri de ski, training etc.

Ski in Poiana

Ski in Poiana

Se numesc Royal Compass si din datele pe care le detinem, fiecare om din echipa lor este instructor profesionist de 10 sau mai multi ani. Mai mult decat atat, fiecare dintre ei au calificarile si certificatele necesare. Dintre acestea le amintim pe cele de la AMPSR (Asociatia Monitorilor Profesionisti de Ski din Romania) si ISIA (International Ski Instructors Association).

Conditiile meteo din ultimii ani, au facut ca iarna sa nu mai fie in perioada pe care o cunosteam cu totii. Astfel, in zilele in care ghioceii trebuiau sa fie rasariti, Hotel Alpin are grija de cei care isi petrec zile de relaxare in unul din putinele locuri de la munte in care inca mai ninge, inca se mai poate schia.

Tocmai din acest motiv, Hotel alpin are acest contract de colaborare cu Royal Compass. Avantajul este mai ales de partea clientilor intrucat pentru clientii hotelului, Royal Compass ofera preturi personalizate si reduceri importante.

Royal Compass

Royal Compass

De exemplu, pentru toti cei care au fost prezenti in perioada 28-31 martie la Hotel Alpin, cursurile de ski cu profesionistii de la Royal Compass au costat cu pana la 50% mai putin decat de obicei. In astfel de conditii, sa tot vrei sa te distrezi, sa inveti sa schiezi si sa te relaxezi.

Oricat de frumos ar fi insa, nici macar in Poiana Brasov zapada nu este vesnica. SI aici, la fel ca si in alte parti, primavara reuseste sa iasa intr-un final la iveala si sa alunge fiecare urma de zapada.

In numai cateva zile vremea se va schimba foarte mult si in Poiana. Urmeaza cateva perioade cu mici averse de ploaie si apoi zilele de soare asteptate de multi. Echipa de monitori de ski poate ca parasesc baricadele insa Hotel Alpin, alaturi de toate celelalte facilitati pe care le ofera raman in acelasi loc si va asteapta mereu cu noi oferte.

Hotel Alpin

Hotel Alpin

Bucura-te alaturi de stuff-ul profesionist, de restaurante de bun gust, de ore de relaxare la spa si de toate serviciile pe care brandul Alpin le include in ofertele sale.