34 °CPoiana Brașov
Imagini live

Ganduri de sfarsit de an

 width=Ne indreptam cu pasi repezi spre sfarsitul acestui an, bun, rau, asa cum a fost el. Este momentul cand ne luam timp pentru introspectie, pentru nostalgii, pentru rememorari sau ne facem liste cu rezolutii si cand ne punem dorinte pentru anul care urmeaza.

Ne aliniem si noi acestor tendinte si facem o restrospectiva a anului care a trecut. Articolele de pe blogul Hotel Alpin nu sunt legate doar de turism, nu scriem doar despre hoteluri si despre noi, despre ce oferim noi, ci incercam sa aducem in atentia dvs. si alte subiecte care credem noi ca ar fi de un real interes pentru dvs. width=Desigur ca au fost cateva articole despre procedurile terapeutice sau de relaxare din cadrul hotelului, despre restaurantele noastre sau despre evenimente la care hotelul a participat cum ar fi HR Revolution sau Targul de Turism si curiozitati din lumea hotelariei. Dar am scris despre legende din zona Brasovului, am rasfoit file din istoria judetului Brasov, am deschis cartile de bucate traditionale pentru a va aduce in atentie retete brasovene, dar si retete nationale si internationale simple, dragute, pe care le puteti gati cu usurinta la dvs. acasa, inclusiv retete originale ale unor cocktailuri faimoase si am descoperit cateva tratamente bizare din jurul lumii pentru intretinerea frumusetii. width=Pentru ca stim ca sunteti interesati de partea culturala a zonei noastre, v-am anuntat despre concerte din zona Brasovului ale unor artisti faimosi, cum ar fi Horia Brenciu, Corul Madrigal, Stefan Banica jr., am anuntat si am vorbit despre evenimente sportive din Brasov, am scris despre oameni de valoare din zona Brasovului, dar si de la nivel national si v-am prezentat traditii romanesti de mult uitate sau care inca sunt prezente in viata noastra. Nu am pierdut din vedere evenimente importante pentru Romania, cum ar fi Eurovision sau Campionatul european de fotbal, apoi am fost alaturi de Felix Baumgartner, primul om care a depasit bariera vitezei sunetului in cadere libera si ne-am manifestat interesul pentru sanatatea dvs. si v-am oferit sfaturi care sa va mentina in forma. width=Un alt lucru relevant legat de Hotel Alpin este faptul ca semifinala sezonului 3 a Next Top Model by Catalin Botezatu, sezon castigat de Ramona Popescu, a fost filmata in cadrul hotelului nostru. Horia Brenciu a sustinut un concert in cadrul hotelului nostru si in plus, Hotelul Alpin a fost desemnat la inceputul lunii acesteia ca fiind cel mai Fashion Hotel din Poiana Brasov.

 

Si pentru ca este important sa stiti ca noi nu copiem articolele din alta parte si nu ne asumam articole scrise de altii, va asiguram inca o data de faptul ca tot continutul nostru este original si autentic 100%. Si acesta pentru ca dorim sa va oferim articole de calitate, informatii corecte si care sa va fie de un real ajutor. Pentru aceasta, o etapa foarte importanta in procesul scrierii unui articol este cea a cercetarii. Dedicam mult timp cercetarii surselor si informatiilor pentru a nu va oferi informatii eronate. Va asiguram ca aceeasi autenticitate, creativitate si interes le manifestam si in pregatirea hotelului pentru a ne primi oaspetii.

 width=Dorim sa va multumim ca ne-ati fost alaturi in acest an, ca ne-ati citit, ca ati comentat, ca ati manifestat interes pentru ceea ce am avut de spus. Mai mult, va multumim ca ne-ati vizitat si v-ati convins ca ceea ce am prezentat in articolele noastre despre Hotel Alpin este adevarat.