34 °CPoiana Brașov
Imagini live

De 1000 de ori IYASHI DÔME

 width=Ne face mare placere sa va anuntam ca la Vitarium Spa s-a facut procedura cu numarul 1.000 cu aparatul IYASHI DÔME. Suntem mandri de acest numar rotund si de faptul ca am reusit sa ne convingem clientele de eficienta procedurii. Ne bucuram ca terapia are un real succes, iar clientele sunt atat de multumite de ea.

Desi am mai scris despre aceste lucruri, am dori sa va readucem in atentie ce este conceptul IYASHI DÔME si in ce consta procedura si eficienta acesteia. Aparatul consta intr-un sistem sub forma de capsula – asemanator cu solarul – care functioneaza pe baza de unde infrarosii.

 width=Pentru a-l putea utiliza, trebuie sa va asezati pe patul confortabil, se trage capacul capsulei, iar capul va ramane in afara. La finalul articolului gasiti un link youtube care arata exact cum se foloseste IYASHI DÔME.

Ceea ce caracterizeaza aceasta aparatura este faptul ca genereaza transpiratia prin infrarosii lungi, in acest fel activand slabirea, detoxificarea organismului si reechilibrarea naturala a organismului.

Caldura patrunde pana la 40 mm sub piele, actionand impotriva efectului de coaja de portocala si impotriva imbatranirii pielii.

Pe durata sesiunii de infrarosii (care dureaza 30 de minute) veti elimina aceeasi cantitate de transpiratie ca atunci cand parcurgeti in alergare cel putin 20 km, dar fara efectele negative, cum ar fi afectiunile cardiace determinate de un efort de lunga durata, endorfina in exces sau uzura prematura a corpului.

 width=In acest fel, eliminam toxinele din organism, ardem grasimea si cheltuim pana la 600 de calorii intr-o singura ora. Este ca si cum am alerga in timp ce facem sauna. Si ce este ciudat este faptul ca in ciuda cantitatii insemnate de transpiratie, in loc sa va simtiti murdare, veti experimenta un sentimente de curatenie. Si chiar asa si este. Veti avea un organism mult mai curat.

 

Curele de detoxifiere sunt foarte la moda, in acelasi timp fiind si benefice pentru corpul nostru. Ne curatam organismul de “deseuri metabolice” si de excesul de metale grele cum ar fi arsenic, aluminium,plumb, mercur, titan s.a., substante ce se clasifica la substante periculoase daca sunt absorbite peste un anumit nivel. Cu ajutorul conceptului IYASHI DÔME veti mentine nivelul substantelor periculoase la un nivel sigur.

 width=Speram ca am reusit sa va convingem de minunatele efecte ale conceptului IYASHI DÔME si ca veti dori sa le experimentati pe pielea dvs.

Pentru programari sau alte informatii, va invitam sa il contactati pe d-nul Sebastian Gongu(manager SPA Alpin) la adresa spamanager@hotelapin.ro

 

Link video despre cum functioneaza IYASHI DÔME

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_THHG6XVk1U#at=191

 

Sursa 1

Sursa 2