12 °C Poiana Brașov
Imagini live Cazare Restaurante Check-In

Sef de sala restaurant – Maitre D’

Cerinte:

  • Experiență de muncă în restaurant pe un post de conducere in cadrul departamentului F&B.
  • Abilitati de lucru cu oaspetii, lucrul in echipa, aptitudini de comunicare foarte bune.
  • Memorie vizuală foarte buna, spirit de observatie si atentie la detalii.
  • Cunoasterea a cel putin unei limbi de circulatie internationala (engleza).
  • Cunostinte de operare a unui soft de gestiune restaurant.

Responsabilitati cheie:

  • Raspunde de modalitatea si calitatea in care serviciile de restaurant ajung la oaspeti.
  • Asigura interfața între personalul din bucătărie și personalul de servire din subordine, fiind responsabil de susținerea unei comunicări și colaborări excelente interdepartamentale.
  • Coordoneaza activitatea angajatilor din salon pe toata durata schimbului.
  • Acorda importanta oaspetilor, initiind comunicarea cu acestia.
  • Alte activitati specifice postului.

Beneficii:

  • Salariu atractiv in functie de experienta.
  • Decontarea transportului.
  • Alte beneficii.
  • Posibilitatea unei colaborari de lunga durata.
  • Suport in dezvoltarea profesionala.