34 °CPoiana Brașov
Imagini live

Bronzul de munte – rasfat regal

 width=Cum sezonul estival este in floare, soarele este cel care stabileste regulile, antrenandu-te intr-un rasfat total. Vara se poarta bronzul, asa ca oriunde ai fi, lasa-te mangaiat de razele prietenoase ale soarelui.

Oricine admira un corp bronzat! Nu sunteti de acord?

Pentru ca orice lucru bun are si cateva dezavantaje, trebuie sa le cunoastem si totodata sa ne ferim de ele width=Multi dintre noi ne intrebam: bronzul de munte sau cel de mare? Astfel, cautam raspunsul potrivit pentru ca revenind din minunata vacanta, pielea noastra sa fie bronzata si sanatoasa.

Bronzul de munte e mult mai sanatos si de durata decat cel de mare, conferind un luciu aparte mult mai atragator decat a bronzului de mare.

Muntele este o oaza de sanatate. Aerul curat, puternic ionzat negativ, atmosfera bogata in oxigen, ofera organismului tau premizele unei vieti sanatoase, crescand imunitatea si stimuleaza circulatia sangvina. width=Expunerea la soare trebuie facuta treptat si in anumite perioada ale zilei. Razele soarelui ne sunt prietene, dar ne pot deveni si dusmani din caza razelor UV care pot produce arsuri grave sau pot declansa cancerul de piele.

Pentru cei care au alunite, pete pigmentare, leziuni ale epidermului, trebuie sa le fereasca de soare, deoarce exista pericolul ca ultravioletele sa actioneze asupra tesutului lezat, provocand proliferarea maladiva a celulelor, declansand astfel temutul cancer de piele. width=De razele prietenose ale soarelui poate sa profite toata lumea, fie in timpul diminetii, ori dupa-amieza, dar niciodata in timpul pranzului. Femeile insarcinate sau copii, se pot bucura de un bronz de munte sanatos si frumos doar in timpul diminetii cand razele UV sunt de o intensitate mult mai scazuta.

Muntele imbina intr-o maniera unica racoasa adierea blanda a vantului cu actiunea benefica a soarelui, prevenind arsurile de piele, insolatia si scazand riscul instalarii cancerului de piele, oferindu-ti un bronz de munte de durata, uniform si placut ochiului. width=Daca doresti sa-ti bucuri corpul, simturile si privirea in vacanta, alege sa ti-o petreci in mijlocul naturii, acolo unde poluarea nu a ajuns. In Poiana Brasov – Hotel Alpin, te poti bucura de peisajul mirific, de adierea racoroasa, cat si de razele blande ale soarelui ce iti vor oferi un bronz de invidiat.

Pe langa acest rasfat al trupului, prin serviciile oferite, Hotel Alpin iti garanteaza si un rasfat al simturilor de care ar trebui sa profite fiecare dintre noi.

Vacanta placuta!

 width=

GALERIE IMAGINI:

Surse: S1, S2, S3, S4