34 °CPoiana Brașov
Imagini live

Autenticitate si creativitate

 width=Atunci cand scrii articole pentru un blog, exista un mare semn de intrebare privitor la caracterul unic al articolelor pe care le semnezi. Astfel incat ne-am gandit ca ar trebui sa scriem un articol prin care sa va aratam ca echipa Hotel Alpin este autentica si creativa.

 Atunci cand ne propunem sa scriem un articol, mai intai ne gandim la tema articolului. Cu siguranta trebuie sa fie ceva care sa atraga interesul. Apoi urmeaza faza de cercetare, faza in care autorul viitorului articol citeste zeci de articole, carti, brosuri, urmareste video-uri, face tot posibilul pentru a se asigura ca detine toata informatia care ii este necesara pentru articol.

Un alt lucru important atunci cand scriem articolul este ca trebuie sa ne asiguram ca va furnizam informatii corecte, actualizate. Astfel, incercam si de cele mai multe ori reusim sa luam legatura chiar cu persoanele despre care vorbim in articol.

 width=Si pentru a nu va prezenta doar teorie, va oferim ca exemplu o situatie care s-a ivit la scrierea unui articol despre “Cele mai mare, cel mai scump, cel mai…” hotel din lume. Am facut cercetari temeinice (ceea ce facem de fiecare data) pentru a fi siguri ca nu oferim informatii eronate. Atunci cand am ajuns la partea cu cea mai scumpa camera de hotel, pe mai multe site-ui ale unor televiziuni care ar fi trebuit sa fie de incredere, ne-am lovit de o suma incredibil, poate chiar suspicios de mare.

Cu multe semne de intrebare in dreptul sumei si cu o curiozitate demna de un jurnalist de talie mare, am luat legatura cu hotelul Grand Resort Lagonissi din Atena, care se presupunea ca ar fi avut de inchiriat camere cu 50.000 de dolari pe noapte. Da, ati citit bine. 50.000 de dolari. De necrezut nu-i asa?

Cu atat mai mult cu cat Grecia se confrunta deja cu probleme financiare serioase. Tocmai de aceea am luat legatura cu  departamentul de Relatii cu clientii al hotelului pentru a verifica informatia. Raspunsul lor a venit la scurt timp, ceea ce ne-a bucurat nespus. Nu practicau astfel de tarife in hotelul lor. Prin urmare, am putut sa va informam in mod corect cu privire la superlativele mondiale in domeniul hotelariei si nu doar am copiat de pe ici, pe colo informatii culese de altii, fara niciun fel de discernamant, avand ca unic scop bifarea inca unui articol.

De ce insistam in a va da atatea detalii din culisele realizarii unui articol? Pentru ca este extrem de important pentru noi sa va convingem de faptul ca articolele care apar pe blogul Hotelului Alpin sunt originale si autentice 100%. Pentru ca dorim sa va oferim articole de calitate, informatii corecte si care sa va fie de ajutor.

Va siguram ca aceeasi autenticitate, creativitate si interes le manifestam si in pregatirea hotelului pentru a ne primi oaspetii. Va asteptam la Hotel Alpin pentru a va convinge de acest lucru.

 width=