34 °CPoiana Brașov
Imagini live

Rezervă-ți sejurul la cel mai mare resort din Poiana Brașov

Bucură-te de o experiență de neuitat la Alpin Resort Hotel, unde aventura și relaxarea se întâlnesc la un cocktail.

Piscină interioară semi-olimpicăSală de fitness
SPASaună
JacuzziPiscină exterioară
Locuri de joacă pentru copiiValet Parking 24/7
Garderoba Ski & SnowboardMountain-Bike
Concierge 24/7Room Service

Acceptăm plata sejurului cu card tichete vacanță de la toate companiile emitente (Pluxee - fost Sodexo, Up România, Edenred).

Alpin Resort

Your favorite memories start here!

Indiferent dacă îți dorești să te bucuri de un weekend relaxant la munte sau să petreci un sejur prelungit în Poiana Brașov, Alpin Resort Hotel este alegerea ideală, oferindu-ți cea mai diversificată gamă de facilități hoteliere din regiunea montană a României!

Amplasat în cea mai modernă stațiune de schi din România, Poiana Brașov, și înconjurat de un peisaj natural fermecător, Alpin Resort Hotel îți oferă priveliști magnifice ale munților și camere amenajate în stil chalet. În plus, în cadrul complexului, beneficiați de o varietate generoasă de restaurante, terase și baruri, unde vă puteți răsfăța simțurile printr-o călătorie culinară ce acoperă atât preparate tradiționale românești, cât și cele orientale. Alpin Resort Hotel este cea mai sofisticată unitate de cazare de 4 stele din Poiana Brașov, unde vă puteți bucura de o experiență senzorială deosebită în cadrul unuia dintre cele mai moderne și elegante centre spa din România, Vitarium SPA.

Facilități

Beneficiind de peste 20 de facilități și servicii suplimentare, Alpin Resort Hotel se poate lăuda cu cea mai extinsă gamă de opțiuni pe care le poți experimenta într-un complex hotelier montan.

Activități

Cu scopul de a-ți oferi o experiență memorabilă, am pregătit pentru tine următoarele activități:

 • Escape Room

  Alpin este singurul hotel care are în cadrul său amplasate “Escape Rooms”. Este un concept ideal pentru grupuri mai mari sau familii, îmbinând munca în echipă cu gândirea individuală, pentru a reuși “ieșirea din cameră”.

  Orar de funcționare: 12-20

  Citește mai mult
 • Alpin Magic Land

  Primul parc de distracții pentru copii din Poiana Brașov! Îndrăgit, cu activități tematice, personaje din basme și multe alte surprize pentru micuții tăi!

  Orar de funcționare: -

  Citește mai mult
 • Ski Academy

  Hotel Alpin îți pune la dispoziție instructori de ski & snowboard profesioniști! (serviciu disponibil doar iarna).

  Orar de funcționare: conform programului de la instalațiile pe cablu

  Citește mai mult
 • Alpin Gaming Center

  Pentru tinerii amatori de jocuri video, am amplasat o sală specială, în care se pot juca pe console diferite, împreună sau individual, o gamă variată de jocuri video.

  Orar de funcționare: 14- 22

  Citește mai mult
 • Mountain Bike

  De curând, pe masivul Postăvaru a fost amenajat primul bikeparc din țară. Iar în cadrul resortului, avem un centru de închirieri de mountain-bike și ghizi turistici care te pot acompania pe trasee speciale!

  Orar de funcționare: la cerere

  Citește mai mult
 • Picnic

  Dacă ești o fire romantică, venim în întâmpinarea ta cu o invitație la un picnic în natură. Îți punem la dispoziție un set de picnic unic, mâncare autentic românească și un vin atent selecționat. De asemenea, îți asigurăm transportul dus-întors la hotel, pentru ca tu să te bucuri de un picnic pe cinste!

  Orar de funcționare: -

  Citește mai mult
 • Drumeții

  Alături de cei mai experimentați ghizi, vei descoperi frumusețile ce se ascund în inima munților, prin drumeții fantastice, care să te încarce cu aer proaspăt de munte și multă voie bună.

  Orar de funcționare: la cerere

  Citește mai mult
 • Echitație

  Dacă ești un iubitor al cailor, la noi poți să te bucuri de o experiență specială de echitație! Echipa noastră te va pune în contact cu cei mai pricepuți instructori de echitație, care te vor conduce pe trasee montane inedite.

  Orar de funcționare: la cerere

  Citește mai mult
 • ATV

  Poți închiria la noi cele mai moderne ATV-uri, pregătite pentru o aventură magică în inima naturii!

  Orar de funcționare: la cerere

  Citește mai mult
 • Parapantă

  Îți oferim posibilitatea de a-ți testa adrenalina, pe unul dintre cele mai frumoase trasee de parapantă din întreaga țară!

  Orar de funcționare: la cerere

  Citește mai mult

Centru de conferință

Alpin Conference Center este cel mai mare centru de conferinte si evenimente din Romania. Centrul este format din 20 săli de conferință, 20 de săli breakout și 10 spații expoziționale, toate fiind dotate cu tehnologie de ultima generatie si modulate pentru mai multe tipuri de evenimente.

Vezi toate centrele de conferințe

ANPC

ANPC - Ce este SAL EC Europa Găsiți o soluție pentru problema pe care o aveți în calitate de consumator