34 °CPoiana Brașov
Imagini live

3 moduri în care poți să petreci Paștele la Alpin

Să începem cu un exercițiu de imaginație. Te trezești dimineața cu miros de pască și cafea, iar masa de Paște cu preparate tradiționale te așteaptă gata aranjată. Aerul e înca rece, dar lumina caldă te încălzește în timp ce privesți munții în zare. Acesta este doar un preview la cum ar putea să arate sărbătorile Pascale petrecute la Hotel Alpin, dar hotelul nostru a pregătit mai multe activități pentru a se asigura că vacanța ta este una memorabiliă.

#1 Răsfăț culinar unic

Fiecare poate avea opinii diferite în ceea ce privește reușita sărbătorilor și cu siguranță nu există un răspuns general. Pentru unii este vorba despre a reuni familia și a crea amintiri alături de cei dragi. Pentru alții este vorba despre mâncare și relaxare. Ca să ne asigurăm că îi mulțumim pe toți și că aveți parte de momente unice, noi am pregătit un platou special de Înviere. Înțelegem că sărbătoarea de Paște este un moment special care merită petrecut în familie și necesită intimitate sau liniște pentru a vă putea conecta mai bine cu cei dragi. Din acest motiv, platoul este servit chiar în sau dumneavoastră. Noi ne ocupam de tot ce trebuie astfel încat voi sa fiți relaxați și să vă puteți focusa pe ceea ce conteaza.

#2 Experiențe pentru toată familia

Știm că pentru mulți dintre voi sărbătorile Pascale înseamnă familie și momente petrecute alături de persoanele dragi. Când vine vorba despre familie, de cele mai multe ori, copiii sunt nelipsiți, iar energia lor debordantă poate să fie copleșitoare. Noi ne-am pregătit pentru asta și am organizat multe activități ca să-i menținem ocupați și, cel mai important, fericiți! Ca să vă dăm un indiciu o să vă spunem că cine se scoală de dimineață, îl prinde pe iepuraș! Acum probabil deja ați ghicit că este vorba despre o întâlnire cu iepurașul și nelipsita vânătoare de ouă pe care cei mici o așteaptă cu nerăbdare. Părinților le recomandăm să-și pregătească camerele pentru a imortaliza aceste momente!

#3 Relaxare în piscină

Cât timp copiii sunt ocupați și au toată atenția asupra iepurașului, adulții se pot bucura de alte activități care să le asigure o experiență de neuitat. Noi vă propunem să încercați piscina noastră semi-olimpică la care toți oaspeții au acces gratuit. Fie că vreți să înotați ca să faceți mișcare, fie că vreți să stați pe un șezlong și să citiți o carte în timp ce vă bucurați de vremea frumoasă și aerul curat de munte, noi suntem gata pentru orice! Dacă vă faceți griji că Aprilie nu e luna potrivită pentru înot în aer liber, vă asigurăm că piscina noastră este încălzită și perfectă pentru folosit indiferent de sezon.

Acestea sunt doar câteva dintre modurile în care puteți puteti petrece Paștele la Alpin și vă invitam să veniți la noi pentru a descoperi ce alte surprize am mai pregătit. Trebuie să aduceți doar voia bună și noi avem grijă de restul pentru ca voi să aveți parte de o experiență memorabiliă!

Sunteți gata să petreceți Paștele la înălțime? Descoperiți mai multe despre oferta noastră specială și contactați-ne pe e-mail la reservation@hotelalpin.ro, pe website sau pe platformele noastre de social media Facebook, LinkedIn sau Instagram pentru mai multe informații.