34 °CPoiana Brașov
Imagini live

1 Mai la Brasov!

Abia am încheiat sarbatoarea Pastelui, ca putine zile ne mai despart de 1 Mai !
Suntem deja obisnuiti si a devenit o rutina ca de 1 Mai sa mergem la mare, la plaja, la padure cu gratarul, la distractie.

 width=Ce ar fi ca anul acesta sa încercati altceva? Mai exact , o escapada la Brasov, pentru ca stim cu totii ca bronzul de munte este mult mai rezistent, bineînteles când vremea permite. În caz contrar, cum vi se pare o tura pe schiuri, în luna mai ? Este altceva, nu-i asa?

Astfel, scapam de agitatia si aglomeratia de la mare, ne bucuram de aerul curat de munte si iesim din tipare! Totodata, pentru cei pasionati de miscare si plimbarile în aer liber, acest mini week-end „prelungit” este ocazia ideala de a scapa de agitatia orasului, a-si reincarca bateriile si a se pregati de concediile de vara.

 width=

Nu conteaza care sunt predictiile meteorologice pentru anul acesta. Stim cu totii ca la mare de 1 Mai este frig, camerele hotelurilor (in cea mai mare parte) nu au incalzire si parca nu ne mai vine sa plecam in concediu si cu radiatoarele in portbagaj = sursa de caldura. Si spun asta din experienta proprie.

Nu ai ce sa faci la mare daca e frig. Ce sa faci in afara de a sta in camera sau la barul hotelului? Ce sa vizitezi? Plaja unde bate alizeul?

 width=

Si anul acesta, Hotel Alpin vine cu o oferta de neratat, cu oferte pentru toata familia ?i mai ales pentru un 1 Mai ….mai altfel! Si, cum ati aflat si dupa cum v-am obisnuit deja, Hotel Alpin pune accent pe sanatate.

Conditii de cazare de lux, SPA exclusivist, terapii de relaxare, piscina, jacuzzi, barbecue in aer liber, plimbari in aer liber si multe, multe altele.
Nu vrem sa ne exersam persuasivitatea, ci doar sa prezentam multe dintre avantajele pe care le puteti avea intr-un astfel de sejur.

 width= width=

Sincer, m-am indragostit de mult de Brasov, de aerul sau medieval-cultural îmbinat cu modern, actual si încerc sa nu pierd nici o ocazie de a-i vedea din nou istoria, frumusetea , traditiile excelent pastrate si oamenii primitori!

 width=

 

sursa foto: http://photoaddia.wordpress.com/

 

GALERIE FOTO